Vliegen naar Raleigh Durham

Op zoek naar een prettig geprijsde vlucht naar Raleigh Durham Airport? Wij bundelen hier voor jou elke dag de mooiste acties van reisbureaus en vliegmaatschappijen!

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 861,-

United Airlines

aanbevolen v.a. € 887,-

Delta Air lines

aanbevolen v.a. € 936,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Raleigh Durham voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Raleigh Durham

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Raleigh Durham

Kaart Raleigh Durham

Lees meer over Raleigh Durham

...

Raleigh is de hoofdstad en de op één na grootste stad van de Amerikaanse staat North Carolina met meer dan 400 duizend inwoners. Raleigh is één van de snelst groeiende steden van Amerika en heeft een warm gematigd klimaat. Een leuk weetje over  Raleigh is dat het bekend staat als “Oak City”, of vrij vertaald in het Nederlands  “Eik Stad”, door de vele oude eikenbomen die de stad vullen.  Raleigh is dan ook een stad met heel veel prachtige natuur in en rondom de stad. Raleigh heeft vijf meren, vele parken en botanische tuinen.

Vliegen naar Raleigh Airport? De luchthaven van Raleigh heet Raleigh-Durham International Airport (RDU) en ligt Noord-Westelijk van de stad op een kleine 20 kilometer afstand van de binnenstad vandaan. Het vliegveld van Raleigh biedt verscheidene vervoer opties naar de stad. Hier vallen een shuttle bus naar een nader gelegen trein of metro station, huur auto’s, taxi’s en zelfs limousine services. 

Goedkoop naar Raleigh Durham vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Raleigh Durham? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Raleigh Durham te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Raleigh Durham? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Raleigh Durham vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Raleigh Durham kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Raleigh Durham vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Raleigh Durham boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Raleigh Durham in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Raleigh Durham Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Raleigh Durham  

Hoe lang is het vliegen naar Raleigh/Durham? De vluchtduur bedraagt 11 uur en 40 minuten met een tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 16 ,-
Barcelona
€ 308 ,-
Faro
€ 574 ,-
Peru

Bijkomende kosten bij vluchten Raleigh Durham

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Raleigh Durham aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Raleigh Durham met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Raleigh Durham zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023