Vliegen naar Wilmington

Wilmington North Carolina is een Amerikaanse stad gelegen aan de beroemde rivier Cape Fear. De stad huisvest één van de grootste filmproductie maatschappijen van...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 757,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 613,-

Tix

aanbevolen v.a. € 450,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Wilmington voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Wilmington

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Wilmington

Kaart Wilmington

Lees meer over Wilmington

... heel Amerika en komt dan ook in vele beroemde films en series voorbij waaronder Cape Fear, 28 Days en The Jackal.

Vakantie in Wilmington

Wilmington heeft door haar ligging heerlijke zomers, dit maakt de stad een uitermate geschikte plek om een vakantie door te brengen. Een van de favoriete bezigheden van toeristen in Wilmington is de "One-mile-long historic river walk" , een wandeling langs de beroemde plekken van de rivier Cape Fear. Vanuit Wilmington kan je heel gemakkelijk naar de twee grootse steden Baltimore en Philadelphia.

Vliegen naar Wilmington Airport

Let dan extra op want naast Wilmington in North Carolina is er ook een Wilmington in een andere staat. Wilmington New Hanover airport heeft als airportcode ILM daar kan je dus de juiste vlucht aan herkennen. de airport ligt op 9 minuten afstand tot de plaats Wilmington.

Wil je goedkope vliegtickets Wilmington boeken? Let dan wel op want de meeste vliegtickets naar Wilmington vanaf Amsterdam hebben minimaal 1 tussenstop in Atlanta, New York of Parijs. Maar soms kan van koopjes de vluchtduur heel erg oplopen, door 3 of meer stops onderweg. Veel goedkoper is het in de regel om vanaf Düsseldorf naar Wilmington te vliegen. Ook dan heb je meestal 2 overstappen, maar de tickets zijn aanzienlijk goedkoper dan voor vluchten vanaf Schiphol. Een ander voordelig en handig alternatief is te kiezen voor tickets Amsterdam - Washington en het laatste stukje van je reis per auto af te liggen (circa 1,5 uur - 150 km.). Dit scheelt al snel minimaal 300,- op je vlucht!

Goedkoop naar Wilmington vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Wilmington vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Wilmington te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Wilmington? Geef je op voor de Wilmington Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Wilmington vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Wilmington kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Wilmington in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Wilmington boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Wilmington in 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Wilmington Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Wilmington  

Hoe lang is het vliegen naar Wilmington? De vluchtduur is ongeveer 15 uur. met een tussenstop van ongeveer 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 489 ,-
Fortaleza
€ 27 ,-
Palma de Mallorca
€ 599 ,-
Holguin

Bijkomende kosten bij vluchten Wilmington

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 27,- -  € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Wilmington o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Wilmington met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Wilmington. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Wilmington zijn het laatste gecheckt op 26-02-2019

0
shares