Vliegen naar Norfolk

Norfolk is een stad in de Amerikaanse staat Virginia gelegen aan de Atlantische Oceaan met ongeveer 250.000 inwoners. Norfolk is samen met Virginia Beach en Portsmouth een dicht...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 953,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Norfolk voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Norfolk

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Norfolk

Kaart Norfolk

Lees meer over Norfolk

... bebouwde regio.Norfolk is het culturele centrum van de Hampton Roads regio.

Dit valt in Norfolk terug te zien in onder anderen het uitgebreide aanbod aan musea, festivals en Theaters. Het Chrysler museum of Art in Norfolk werd door The New York Times benoemd tot het mooiste en beste museum van de staat. Het belangrijkste theater van Norfolk is het Harrison opera House in het Ghent District in Norfolk.De meeste concerten worden gehouden in de Chrysler Hall, waar de grootste artiesten jaarlijks hun kunsten komen vertonen.

Wat is de luchthaven van Norfolk?
Het vliegveld van Norfolk heet Norfolk International airport, het vliegveld van Norfolk is regionaal gezien ook de grootste luchthaven. Het vliegveld van Norfolk ligt op ongeveer twintig minuten rijden van het stadscentrum van Norfolk vandaan. Om verder te reizen vanaf airport Norfolk kunt u gebruik maken van autoverhuurbedrijven als u wilt rond toeren, de altijd aanwezige taxi's om direct naar uw bestemming te gaan of met de shuttlebus naar uw bestemming in en rondom Norfolk.

Goedkoop naar Norfolk vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Norfolk? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Norfolk te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Norfolk? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Norfolk vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Norfolk kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Norfolk vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Norfolk boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Norfolk in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Norfolk Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Norfolk  

Hoe lang is het vliegen naar Norfolk? De vluchtduur Amsterdam Norfolk is minimaal 11, 5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Norfolk

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
United Airlines
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Norfolk aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Norfolk met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Norfolk zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024