Vliegen naar Norfolk

Norfolk is een stad in de Amerikaanse staat Virginia gelegen aan de Atlantische Oceaan met ongeveer 250.000 inwoners. Norfolk is samen met Virginia Beach en Portsmouth een dicht...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Norfolk voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Norfolk vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Norfolk vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Norfolk te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Norfolk? Geef je op voor de Norfolk Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Norfolk vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Norfolk kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Norfolk in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Norfolk boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Norfolk in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Norfolk als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Norfolk

Hoe lang is het vliegen naar Norfolk? De vluchtduur Amsterdam Norfolk is minimaal 11, 5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Norfolk

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Norfolk o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Norfolk met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Norfolk. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Norfolk zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017