Vliegen naar Miri

Miri is een stad in het noorden van de provincie Sarawak, Maleisië. Miri is gelegen op het Maleisische deel van het eiland Borneo, dicht bij de grens met het land Brunei....   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,068,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Miri voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Miri

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Miri

Kaart Miri

Lees meer over Miri

... Miri is de op een na grootste stad in Sawarak Maleisie.

Miri staat voornamelijk bekend om haar olie industrie en het wereldberoemde Gunung Mulu National Park dat hier dicht bij gelegen is, Hier vind je de grootste ondergrondse spelonken ter wereld. Ook wordt Miri steeds bekender en populairder bij duikers om het vele mooie koraal in de omgeving.

Miri heeft een prettig klimaat, met een gemiddeld maximum temperatuur van 30 graden, het gehele jaar rond. Enige kans op koelte is in december en januari, wanneer het in de nachten kan afkoelen tot een graad of 14. Hou er wel rekening mee dat het het hele jaar door in Miri flink kan regenen. 

Miri Airport is de luchthaven van Miri en tevens het belangrijkste vliegveld van de regio. Er wordt vooral gevlogen naar Aziatische bestemmingen. Vanaf Amsterdam vlieg je meestal via Kuala Lumpur naar het vliegveld van Miri.

Goedkoop naar Miri vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Miri? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Miri te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Miri? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Miri vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Miri deals. Tip: voor een last minute Miri vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Miri Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Miri  

Hoe lang is het vliegen naar Miri? De vluchtduur is 15,5 uur incl. een tussenstop van een uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Miri

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Miri aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Miri zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024