Vliegen naar Miri

Miri is een stad in het noorden van de provincie Sarawak, Maleisië. Miri is gelegen op het Maleisische deel van het eiland Borneo, dicht bij de grens met het land Brunei....   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Miri voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Miri vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Miri vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Miri te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Miri? Geef je op voor de Miri Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Miri vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Miri kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Miri in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Miri boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Miri in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Miri als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Miri

Hoe lang is het vliegen naar Miri? De vluchtduur is 15,5 uur incl. een tussenstop van een uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Miri

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Miri o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Miri met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Miri. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Miri zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017