Vliegen naar Maseru

Maseru is de hoofdstad in Lesotho, een land dat volledig wordt omgeven door Zuid Afrika. Maseru ligt ook aan de grens met Zuid Afrika. In Maseru zijn de seizoenen omgekeerd als...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Maseru voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Maseru vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Maseru vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Maseru te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Maseru? Geef je op voor de Maseru Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Maseru vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Maseru kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Maseru in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Maseru boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Maseru in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Maseru als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Maseru

Hoe lang is het vliegen naar Maseru? De vliegduur naar Maseru bedraagt 17 uur en 10 minuten. Dit is inclusief een overstap van 2 uur en 5 minuten in Frankfurt. Daarnaast is er een overstap van 2 uur en 20 minuten in Johannesburg.

Bijkomende kosten bij vluchten Maseru

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Maseru o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Maseru met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Maseru. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Maseru zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017