Vliegen naar Maseru

Maseru is de hoofdstad in Lesotho, een land dat volledig wordt omgeven door Zuid Afrika. Maseru ligt ook aan de grens met Zuid Afrika. In Maseru zijn de seizoenen omgekeerd als...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Maseru voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Maseru

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Maseru

Kaart Maseru

Lees meer over Maseru

...erd als hier in Nederland. In januari is het het warmst, met zo'n 28 graden celsius. Er valt dan wel het meeste neerslag van het jaar. In juni, juli en augustus is het droog, maar ook een stuk koeler, overdag wordt het een graad of 16 en 's nachts kan het zelfs ligt vriezen.

Maseru heeft een internationale luchthaven, Moshoeshoe International Airport genaamd. Vanaf Amsterdam vlieg je via Frankfurt naar Johannesburg, waar je in het vliegtuig richting Maseru stapt. De luchthaven ligt op 18 kilometer van Maseru.

Maseru kent zes hotels. De toeristische attracties van Lesotho, zoals het prachtige gebergte Sani-Pass, liggen allemaal relatief dichtbij Maseru (Lesotho is natuurlijk ook maar een klein land), maar een korte afstand kan wel een lange reistijd hebben door de slechte wegen van Lesotho.

Ook Zuid Afrika ontdekken? Vanaf Maseru gaat er een trein richting Zuid Afrika. Natuurlijk is een korte vlucht natuurlijk ook mogelijk.

Goedkoop naar Maseru vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Maseru? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Maseru te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Maseru? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Maseru vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Maseru deals. Tip: voor een last minute Maseru vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Maseru Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Maseru  

Hoe lang is het vliegen naar Maseru? De vliegduur naar Maseru bedraagt 17 uur en 10 minuten. Dit is inclusief een overstap van 2 uur en 5 minuten in Frankfurt. Daarnaast is er een overstap van 2 uur en 20 minuten in Johannesburg.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Maseru

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Maseru aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Maseru zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024