Vliegen naar Lesotho

Lesotho, voormalig Basutoland, is een land in het zuiden van Afrika, het wordt geheel omsloten door Zuid-Afrika. Lesotho verkreeg onafhankelijkheid van Groot-Brittannië op 4 oktober 1966, Lesotho is nog wel steeds lid van de Commonwealth. De hoofdstad van Lesotho is Maseru, een stad met zo'n 250.000 inwoners. Het is een prachtig land en ook als reiziger zul je je er prima vermaken.

 

Goedkope vliegtickets Lesotho: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Maseru

Vergelijk goedkope vliegtickets Lesotho voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar Lesotho vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lesotho vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lesotho te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lesotho? Geef je op voor de Lesotho Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lesotho vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Lesotho kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Lesotho in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lesotho boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lesotho in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Lesotho Deals als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Lesotho 

Hoe lang is het vliegen naar Lesotho? De vluchtduur is 16 uur incl. meerdere tussenstops van 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Lesotho

Aanbieder
Reserveringskosten
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Lesotho o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lesotho met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Lesotho. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lesotho zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares