Vliegen naar Lesotho

De beste deals voor tickets Lesotho? Check de Lesotho aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Lesotho : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Maseru
bestemming Maseru

Maseru is de hoofdstad van het Afrikaanse land Lesotho en met ongeveer 250.000 inwoners is het tevens de grootste stad van Lesotho.

Luchthavens in Lesotho

Kaart Lesotho

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Lesotho

Lesotho heeft meerdere kleine en iets grotere vliegvelden, maar er worden vooral binnenlandse vluchten uitgevoerd of vluchten naar Zuid-Afrika. Er gaan helaas geen directe vluchten van Schiphol, Nederland naar Lesotho. Je zult dus hoogstwaarschijnlijk een overstap in Zuid-Afrika moeten maken om Lesotho te kunnen bereiken. Wil je een goedkoop vliegticket naar Lesotho scoren, boek dan zo vroeg mogelijk voor vertrek.

De meest gebruikelijke luchtvaartmaatschappijen naar Zuid-Afrika zijn o.a. KLM, Lufthansa, South African Airways en Etihad Airways. Deze laatste behoort tot de aanbieders van een van de voordeligste vliegtickettarieven naar de internationale luchthaven van Lesotho, genaamd Maseru.

Rondreizen Lesotho
Het toerisme is nog niet zo opgelaaid als in buurland Zuid-Afrika, waardoor je de bergen van Lesotho in alle rust kunt ontdekken. En bergen zijn er, de 'laaglanden' van Lesotho liggen nog altijd boven de 1000 meter. Voor wandelaars, klimmers en mountainbikers is Lesotho dus een waar walhalla. Ook de watervallen en rivieren maken het landschap van Lesotho indrukwekkend.

Doordat Lesotho hoog gelegen is, kunnen de winters behoorlijk koud zijn. De winter loopt hier van mei - september en temperaturen van -7 graden celsius op de laaglanden en -18 in de bergen is niet vreemd. De zomers zijn daarentegen warm. Anders dan in Nederland hebben Zuid-Afrikaners hun zomervakantie juist in december/januari. Vele accommodaties zijn dan volgeboekt en/of duurder en overal is het druk. Rond de jaarwisseling is het er zo'n 30 graden!

Goedkoop naar Lesotho vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lesotho vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lesotho te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lesotho? Geef je op voor de Lesotho Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lesotho vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Lesotho kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Lesotho in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lesotho boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lesotho in 2018 / 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Lesotho Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Lesotho 

Hoe lang is het vliegen naar Lesotho? De vluchtduur is 16 uur incl. meerdere tussenstops van 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Lesotho

Aanbieder
Reserveringskosten
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Lesotho o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lesotho met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Lesotho. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lesotho zijn het laatste gecheckt op 22-10-2018

0
shares