Vliegen naar Lesotho

De beste deals voor tickets Lesotho? Check de Lesotho aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Luchthavens in Lesotho

Kaart Lesotho

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Lesotho

Lesotho, voormalig Basutoland, is een land in het zuiden van Afrika, het wordt geheel omsloten door Zuid-Afrika. Lesotho verkreeg onafhankelijkheid van Groot-Brittannië op 4 oktober 1966, Lesotho is nog wel steeds lid van de Commonwealth. De hoofdstad van Lesotho is Maseru, een stad met zo'n 250.000 inwoners. Het is een prachtig land en ook als reiziger zul je je er prima vermaken.

Vliegvelden Lesotho
Lesotho heeft meerdere kleine en iets grotere vliegvelden, maar er worden vooral binnenlandse vluchten uitgevoerd of vluchten naar Zuid-Afrika. Er gaan helaas geen directe vluchten van Schiphol, Nederland naar Lesotho. Je zult dus hoogstwaarschijnlijk een overstap in Zuid-Afrika moeten maken om Lesotho te kunnen bereiken. Wil je een goedkoop vliegticket naar Lesotho scoren, boek dan zo vroeg mogelijk voor vertrek.

De meest gebruikelijke luchtvaartmaatschappijen naar Zuid-Afrika zijn o.a. KLM, Lufthansa, South African Airways en Etihad Airways. Deze laatste behoort tot de aanbieders van een van de voordeligste vliegtickettarieven naar de internationale luchthaven van Lesotho, genaamd Maseru.

Rondreizen Lesotho
Het toerisme is nog niet zo opgelaaid als in buurland Zuid-Afrika, waardoor je de bergen van Lesotho in alle rust kunt ontdekken. En bergen zijn er, de 'laaglanden' van Lesotho liggen nog altijd boven de 1000 meter. Voor wandelaars, klimmers en mountainbikers is Lesotho dus een waar walhalla. Ook de watervallen en rivieren maken het landschap van Lesotho indrukwekkend.

Doordat Lesotho hoog gelegen is, kunnen de winters behoorlijk koud zijn. De winter loopt hier van mei - september en temperaturen van -7 graden celsius op de laaglanden en -18 in de bergen is niet vreemd. De zomers zijn daarentegen warm. Anders dan in Nederland hebben Zuid-Afrikaners hun zomervakantie juist in december/januari. Vele accommodaties zijn dan volgeboekt en/of duurder en overal is het druk. Rond de jaarwisseling is het er zo'n 30 graden!

Goedkoop naar Lesotho vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Lesotho? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Lesotho te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lesotho? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lesotho vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Lesotho deals. Tip: voor een last minute Lesotho vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Lesotho Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Lesotho 

Hoe lang is het vliegen naar Lesotho? De vluchtduur is 16 uur incl. meerdere tussenstops van 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Lesotho

Aanbieder
Reserveringskosten

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Lesotho aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lesotho zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024