Vliegen naar East London

East London is een stad aan de kust van Zuid-Afrika. Het is de laatste jaren erg populair onder toeristen, je vindt er dan ook vele resorts waar je heerlijk vakantie kunt vieren....   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 939,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets East London voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets East London

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij East London

Kaart East London

Lees meer over East London

... Het hele jaar door komt het kwik overdag niet onder de 20 graden, met de warmste periode in december en januari, met temperaturen van zo'n 26 graden.

Het vliegveld van East London is niet groot, maar er landen toch iedere dag 20 tot 30 vluchten, vooral afkomstig uit andere Zuid-Afrikaanse steden. Vanuit Nederland zult u dan ook hoogstwaarschijnlijk een tussenstop maken in Johannesburg.

East London is ook goed in te passen in een rondreis door Zuid Afrika. Je start dan bijvoorbeeld in Kaapstad en rijdt dan met je eigen huurauto (de wegen in Zuid Afrika zijn redelijk goed) naar Port Elizabeth. Vanaf hier reis je door naar East London. Eventueel kun je dan via Lesotho naar Durban reizen, waarvan je weer terugreist naar Nederland of nog even doorreist naar het Kruger National Park om de Big Five te spotten. Wij zien het zitten!

Goedkoop naar East London vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets East London? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets East London te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar East London? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe East London vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar East London kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute East London vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje East London boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht East London in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste East London Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd East London  

Hoe lang is het vliegen naar East London? De vluchtduur is circa 17 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten East London

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket East London aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis East London met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets East London zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024