Vliegen naar Bloemfontein

Bloemfontein is een stad in Zuid-Afrika in de provincie Vrijstaat. De stad ligt op nog geen 150 kilometer van de grens met Lesotho. Bloemfontein wordt gezien als de gerechtelijke...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bloemfontein voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Bloemfontein vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Bloemfontein flight alert service en onze secret ticket deals en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bloemfontein vliegticket aanbiedingen!
  • Als de goedkoopste vlucht Bloemfontein toch wat prijzig is overweeg dan om naar Johannesburg te vliegen en vanaf daar een auto te huren. Dat scheelt vaak honderden euro's!
  • Lastminute vliegen naar Bloemfontein kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bloemfontein in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bloemfontein boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bloemfontein in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Bloemfontein als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Bloemfontein

Hoe lang is het vliegen naar Bloemfontein? De vliegtijd naar Bloemfontein bedraagt 17,5 uur totaal. Dit is inclusief 4,5 uur totaal aan tussenstops.

Bijkomende kosten bij vluchten Bloemfontein

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bloemfontein o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bloemfontein met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bloemfontein. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bloemfontein zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017