Vliegen naar Bloemfontein

Goedkope vliwegtickets Bloemfontein boeken? Hier vergelijk je razendsnel alle actuele aanbiedingen voor vliegen naar Bloemfontein!

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 995,-

TUI.nl

aanbevolen v.a. € 2,696,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Bloemfontein voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Bloemfontein

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Bloemfontein

Kaart Bloemfontein

Lees meer over Bloemfontein

...

Voor de goedkoopste vliegtickets naar Bloemfontein is het verstandig ook een vertrek vanaf Brussel mee te nemen in je vergelijk. Reken dan wel op 2 tussenstops en een totale reisduur van ongeveer 17 uur. Vanuit Amsterdam kun je ook vliegen met slechts één overstap, in dat geval ben je vaak slechts 11 uur onderweg. Vaak vheb je eerst een vlucht naar Johannesburg of een vlucht naar Kaapstad.

Bloemfontein is een stad in Zuid-Afrika in de provincie Vrijstaat. De stad ligt op nog geen 150 kilometer van de grens met Lesotho. Bloemfontein wordt gezien als de gerechtelijke hoofdstad van het land, omdat het Hooggerechtshof hier gevestigd is. De stad heeft meer dan 350.000 inwoners.

In de omgeving van Bloemfontein vind je enkele natuurreservaten. Niet de meest bekende van het land, maar in Soetdoring Nature Reserve & Rustfontein Nature Reserve zijn wel accommodaties te vinden en is recreatie en het bezichtigen van wildlife mogelijk. Vissen is in beide parken een populaire bezigheid. De landschappen zijn prachtig, maar je kunt hier niet rekenen op de beroemde Big 5.

In Bloemfontein zelf vind je enkele musea, die vooral exposities hebben met betrekking tot de stichting van Bloemfontein en de vrijheidsoorlogen. Verder is er ook een theater in de stad.

De internationale luchthaven Bloemfontein
Bloemfontein International Airport ligt net buiten de stad. Binnen een kwartier per taxi ben je van het vliegveld Bloemfontein in het centrum. Ook kun je zelf een auto huren op de luchthaven, zodat je de omgeving kunt verkennen.

Goedkoop naar Bloemfontein vliegen? 5 Tips:

  • Geef je op voor de Bloemfontein flight alert service en onze secret ticket deals en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bloemfontein vliegticket aanbiedingen!
  • Als de goedkoopste vlucht Bloemfontein toch wat prijzig is overweeg dan om naar Johannesburg te vliegen en vanaf daar een auto te huren. Dat scheelt vaak honderden euro's!
  • Lastminute vliegen naar Bloemfontein kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Bloemfontein vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bloemfontein boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bloemfontein in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Bloemfontein Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Bloemfontein  

Hoe lang is het vliegen naar Bloemfontein? De vliegtijd naar Bloemfontein bedraagt 17,5 uur totaal. Dit is inclusief 4,5 uur totaal aan tussenstops.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Bloemfontein

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Egyptair
- *
TUI.nl
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Kenya Airways
- *
Air France
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Bloemfontein aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bloemfontein zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024