Vliegen naar Cayenne

Vliegen naar Frans Guyana? De luchthaven bij de hoofdstad Cayenne is al met 1 tussenstop vanuit Nederland of Belgie te bereiken! Hier zetten we voor jou de actuele aanbiedingen van vliegtickets Cayenne Frans Guyana op een rij!

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 886,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cayenne voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Cayenne

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Cayenne

Kaart Cayenne

Lees meer over Cayenne

...

Cayenne is de hoofdstad van Frans-Guyana. Dit Zuid-Amerikaanse land is een Frans overzees departement en grenst aan Suriname. Cayenne is in 1637 gesticht door Franse ontdekkingsreizigers die de eerste nederzettingen al reeds in 1604 hadden geplaatst. De inheemse bevolking bestaat uit Indianen, maar die vormen een minderheid in Frans-Guyana waar een grote mengelmoes aan bevolkingsgroepen is ontstaan.

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Cayenne? Vanuit Nederland zijn er geen rechtstreekse vluchten Amsterdam Cayenne. Wel is de luchthaven van Cayenne met 1 tussenstop / overstap al te bereiken. Zo kun je kiezen voor een vlucht via Parijs of een overstap in Paramaribo.Het ontbreken van directe vluchten vertaald zich ook in dure vliegtickets, het valt zelfs niet mee een vlucht onder de 1250,- naar Cayenne te vinden. Wie wil besparen op zijn reis boekt daarom het beste een ticket Paramaribo. Dat scheelt soms meer dan 50% op de kosten van je vliegreis. Een lokale vlucht Paramaribo Cayenne boek je al voor goed 100,-! 

Cayenne Airport
Het internationale vliegveld van Cayenne, genaamd Cayenne Rochambeau Airport, ligt nog geen 15 km ten zuidwesten van het centrum van de stad. Het binnenland van Frans-Guyana is lastig begaanbaar door het tropische regenwoud en de rivieren die in het land te vinden zijn. Er zijn wel busverbindingen met Suriname en Brazilië, maar reken op een forse reistijd. De officiële taal van het land is Frans, maar ook Creools wordt veel gesproken.

Goedkoop naar Cayenne vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Cayenne? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Cayenne te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cayenne? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cayenne vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Cayenne deals. Tip: voor een last minute Cayenne vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Cayenne Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Cayenne  

Hoe lang is het vliegen naar Cayenne? De vliegtijd naar Cayenne bedraagt 15 uur en 15 minuten. Dit is inclusief tussenstop van 5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Cayenne

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Cayenne aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cayenne zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024