Vliegen naar Cayenne

Cayenne is de hoofdstad van Frans-Guyana. Dit Zuid-Amerikaanse land is een Frans overzees departement en grenst aan Suriname. Cayenne is in 1637 gesticht door Franse...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cayenne voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Cayenne vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cayenne vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cayenne te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cayenne? Geef je op voor de Cayenne Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cayenne vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Cayenne kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Cayenne in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cayenne boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cayenne in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Cayenne als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Cayenne

Hoe lang is het vliegen naar Cayenne? De vliegtijd naar Cayenne bedraagt 15 uur en 15 minuten. Dit is inclusief tussenstop van 5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Cayenne

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Cayenne o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Cayenne met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Cayenne. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cayenne zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017