Vliegen naar Georgetown Guyana

De beste deals voor vluchten naar Georgetown Guyana zijn vaak met Surinam Airways bij ons beter bekend als SLM. Maar wie gaat voor een beetje avontuur en reist me teen klein...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 837,-

Tix

aanbevolen v.a. € 1,221,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Georgetown Guyana voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Georgetown Guyana

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Georgetown Guyana

Kaart Georgetown Guyana

Lees meer over Georgetown Guyana

... budget boekt geen vliegtickets Guyana maar een vlucht Amsterdam - Paramaribo. Op deze route vliegen namelijk tegenwoordig maar liefst twee Nederlandse luchtvaartmaatschappijen KLM en TUI, nog naast de SLM. Dit zorgt ervoor dat de tickets soms wel 500,- of meer voordeliger zijn dan tickets Georgetown Guyana. Per taxi ben je vervolgens in een uur of 9 a 10 rijden in Georgetown. Die rit kost je lokaal als je kiest voor een busje waarin meerdere personen meegaan, meestal nog geen $ 100,- (anno 2017). De wegen zijn redelijk dus een auto huren is wellicht ook nog een optie. 


Georgetown Guyana Airport
41 kilometer ten zuiden van Georgetown vind je het vliegveld: Cheddi Jagan International Airport. Er wordt vanaf de luchthaven van Georgetown vooral gevlogen op Amerikaanse steden en een aantal Caribische eilanden, en jammer genoeg wordt er niet direct gevlogen vanaf Amsterdam Schiphol naar Georgetown. Je moet minimaal één keer overstappen.


Vakantie in Guyana
Georgetown is de grootste stad van het land met wel 230.000 inwoners. Georgetown is een havenstad gelegen aan de monding Demerara rivier en de Atlantische Oceaan. De stad heeft een haven waar onder andere goud en suiker wordt geexporteerd. Georgetown (Guyana) is ook onder toeristen populair, Georgetown heeft dan ook veel bezienswaardigheden waaronder de St. George's Anglican Cathedral. Daarnaast zijn er veel hotels in Georgetown van de goedkope maar toch prima plaatselijke hotels tot de westerse luxueuze hotels. Verder kan je schitterende excursies naar de jungle van Guyana maken. 

Klimaat
Het hele jaar door is het gemiddeld 26 graden. Er kan wel een flinke regenbui vallen, vooral in mei, juni, juli en december zijn de regentijden in Georgetown en Guyana in het algemeen. September en oktober zijn de droogste tijden van het jaar in Georgetown.

Goedkoop naar Georgetown Guyana vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Georgetown Guyana? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Georgetown Guyana te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Georgetown Guyana? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Georgetown Guyana vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Georgetown Guyana deals. Tip: voor een last minute Georgetown Guyana vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Georgetown Guyana Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Georgetown Guyana  

Hoe lang is het vliegen naar Georgetown Guyana? De vluchtduur is al snel meer dan 20 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Georgetown Guyana

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Georgetown Guyana aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Georgetown Guyana zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024