Vliegen naar Georgetown Guyana

Georgetown is de grootste en hoofdstad van het Zuid-Amerikaanse Guyana met wel 230.000 inwoners. Georgetown is een havenstad gelegen aan de monding Demerara rivier en de...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Georgetown Guyana voor jouw vertrekdatum:

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Lees meer over Georgetown Guyana

... Atlantische Oceaan.

Het heeft een haven waar onder andere goud en suiker wordt geexporteerd. Georgetown (Guyana) is ook onder toeristen populair, Georgetown heeft dan ook veel bezienswaardigheden waaronder de St. George's Anglican Cathedral. Daarnaast zijn er veel hotels in Georgetown van de goedkope maar toch prima plaatselijke hotels tot de westerse luxueuze hotels.

Het hele jaar door is het gemiddeld 26 graden. Er kan wel een flinke regenbui vallen, vooral in mei, juni, juli en december zijn de regentijden in Georgetown en Guyana in het algemeen. September en oktober zijn de droogste tijden van het jaar in Georgetown.
 
41 kilometer ten zuiden van Georgetown vind je het vliegveld: Cheddi Jagan International Airport. Er wordt vooral gevlogen op Amerikaanse steden en een aantal Caribische eilanden, en jammer genoeg wordt er niet direct gevlogen vanaf Amsterdam Schiphol naar Georgetown. U moet minimaal één keer overstappen vaak in een stad in het zuiden van de Verenigde Staten.

Goedkoop naar Georgetown Guyana vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Georgetown Guyana vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Georgetown Guyana te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Georgetown Guyana? Geef je op voor de Georgetown Guyana Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Georgetown Guyana vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Georgetown Guyana kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Georgetown Guyana in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Georgetown Guyana boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Georgetown Guyana in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Georgetown Guyana Deals als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Georgetown Guyana 

Hoe lang is het vliegen naar Georgetown Guyana? De vluchtduur is al snel meer dan 20 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Georgetown Guyana

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Georgetown Guyana o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Georgetown Guyana met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Georgetown Guyana. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Georgetown Guyana zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares