Vliegen naar Langkawi

Een bezoek aan het eiland Langkawi is een leuke manier om Maleisie wat beter te leren kennen. Dit eiland wordt nog niet overspoeld met toeristen. Je kunt hier genieten van een...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Langkawi voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Langkawi vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Langkawi vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Langkawi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Langkawi? Geef je op voor de Langkawi Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Langkawi vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Langkawi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Langkawi in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Langkawi boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Langkawi in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Langkawi als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Langkawi

Hoe lang is het vliegen naar Langkawi? De vlucht is met een tussenstop in Kuala Lumpur of Singapore. De vluchtduur is 15 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Langkawi

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Langkawi o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Langkawi met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Langkawi. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Langkawi zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017