Vliegen naar Langkawi

Een bezoek aan het eiland Langkawi is een leuke manier om Maleisie wat beter te leren kennen. Dit eiland wordt nog niet overspoeld met toeristen. Je kunt hier genieten van een...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 848,-

KLM

aanbevolen v.a. € 876,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Langkawi voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Langkawi

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Langkawi

Kaart Langkawi

Lees meer over Langkawi

... ontspannen strandvakantie en daarnaast ook leuke uitstapjes maken naar o.a Langkawi Wildlife Park en de grotten waar Langkawi bekend om staat.

Echt goedkoop reizen naar Langkawi? Direct via Kuala Lumpur of per ferry
Vliegtickets Langkawi kun je het beste boeken voor het hoogseizoen dat in Maleisie van november tot april loopt. Echt voordelig zijn tickets voor een dergelijke vlucht natuurlijk nooit, maar een enkele keer vind je al tickets tussen de 500 en 600 euro. Let altijd op de totale reisduur, want door de overstaptijd kan dit aardig oplopen! Vanuit Kuala Lumpur naar Langkawi reizen? Er gaan directe binnenlandse vluchten van Kuala Lumpur naar Langkawi, dat verreweg de makkelijkste route is. Andere opties zijn er overigens wel, zo is het mogelijk om per huurauto, bus of trein naar Alor Setar te reizen en daarvandaan de ferry te pakken. Ook gaan er ferry's van andere eilanden, zoals Penang of richting het noorden naar het Thaise Koh Lipe (+/- 60 minuten varen). Deze ferry lijn loopt, afhankelijk van het seizoen, zelfs helemaal door naar vele andere Thaise eilanden in de Andaman Zee. Afhankelijk van je totale reisplannen zijn dat nog opties om te overwegen.

Waarom op vakantie naar Langkawi? Hoewel het steeds populairder is vanwege de bountystranden en het tropische weer, is het nog altijd minder overspoeld met toeristen dan het nabijgelegen Penang. Ook de inwoners zijn voor het grooste deel van Maleisische komaf, terwijl op bijvoorbeeld Penang het aandeel Chinezen en Indiërs veel groter is. Het heeft dus nog altijd meer een authentiek en vooral Maleisisch karakter, dat in combinatie met de tropische omgeving een waar paradijs vormt. Geniet op de avondmarkt zeker van de eetstalletjes met de vele lokale specialiteiten!


Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Langkawi Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Langkawi vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Langkawi? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Langkawi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Langkawi? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Langkawi vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Langkawi deals. Tip: voor een last minute Langkawi vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Langkawi Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Langkawi  

Hoe lang is het vliegen naar Langkawi? De vlucht is met een tussenstop in Kuala Lumpur of Singapore. De vluchtduur is 15 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Langkawi

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
KLM
 € 10,-
Emirates
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Langkawi aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Langkawi zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024