Vliegen naar Lahore

Lahore is de hoofdstad van de Pakistaanse Provincie Punjab en tevens de op een na grootste stad van Pakistan. Er wonen maar liefst tien miljoen mensen in deze gigantische...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lahore voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Lahore vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lahore vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lahore te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lahore? Geef je op voor de Lahore Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lahore vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Lahore kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Lahore in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lahore boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lahore in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Lahore als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Lahore

Hoe lang is het vliegen naar Lahore? De vluchtduur is 11,5 uur incl. een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Lahore

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Lahore o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lahore met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Lahore. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lahore zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017