Vliegen naar Lahore

Lahore is de hoofdstad van de Pakistaanse Provincie Punjab en tevens de op een na grootste stad van Pakistan. Er wonen maar liefst tien miljoen mensen in deze gigantische...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 982,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lahore voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Lahore

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Lahore

Kaart Lahore

Lees meer over Lahore

... Pakistaanse stad die als cultureel centrum van Pakistan geldt. Lahore behoort tot één van de meest dichtbevolkte steden ter wereld u moet er rekening mee houden dat het in en uit komen van de stad af en toe erg lang kan duren.

Allama Igbal International Airport is de luchthaven van Lahore en tevens het belangrijkste vliegveld van deze regio in Pakistan. Om verder te reizen kan je gebruik maken van taxi’s, autoverhuur of bussen. Vanaf het vliegveld is het 15 kilometer reizen naar het centrum van Lahore. 

Doorgaans heb je één tussenstop / overstap voor een vlucht van Amsterdam Schiphol naar Lahore. Tip: denk eens aan een stopover in Dubai of Abu Dhabi.

Lahore heeft verreweg de meeste musea, universiteiten, bibliotheken, kunstenaars en intellectuelen van het land en Lahore is hiermee dan ook het culturele en wetenschappelijke hart van Pakistan. Daarbij beschikt Lahore over een paar van de mooiste botanische tuinen van heel Azië. Er zijn veel dingen te bewonderen waarbij de Alamgiri Gate en de Badshahi Masjid tot de top bezienswaardigheden van Lahore behoren.

Goedkoop naar Lahore vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lahore? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lahore te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lahore? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lahore vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Lahore kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Lahore vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lahore boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lahore in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Lahore Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Lahore  

Hoe lang is het vliegen naar Lahore? De vluchtduur is 11,5 uur incl. een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 72 ,-
Las Palmas, Gran Canaria
€ 120 ,-
Marrakech
€ 459 ,-
Punta Cana

Bijkomende kosten bij vluchten Lahore

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Turkish Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Lahore aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lahore met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lahore zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023