Vliegen naar Lahore

Lahore is de hoofdstad van de Pakistaanse Provincie Punjab en tevens de op een na grootste stad van Pakistan. Er wonen maar liefst tien miljoen mensen in deze gigantische...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 989,-

KLM

aanbevolen v.a. € 990,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lahore voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Lahore

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Lahore

Kaart Lahore

Lees meer over Lahore

... Pakistaanse stad die als cultureel centrum van Pakistan geldt. Lahore behoort tot één van de meest dichtbevolkte steden ter wereld u moet er rekening mee houden dat het in en uit komen van de stad af en toe erg lang kan duren.

Allama Igbal International Airport is de luchthaven van Lahore en tevens het belangrijkste vliegveld van deze regio in Pakistan. Om verder te reizen kan je gebruik maken van taxi’s, autoverhuur of bussen. Vanaf het vliegveld is het 15 kilometer reizen naar het centrum van Lahore. 

Doorgaans heb je één tussenstop / overstap voor een vlucht van Amsterdam Schiphol naar Lahore. Tip: denk eens aan een stopover in Dubai of Abu Dhabi.

Lahore heeft verreweg de meeste musea, universiteiten, bibliotheken, kunstenaars en intellectuelen van het land en Lahore is hiermee dan ook het culturele en wetenschappelijke hart van Pakistan. Daarbij beschikt Lahore over een paar van de mooiste botanische tuinen van heel Azië. Er zijn veel dingen te bewonderen waarbij de Alamgiri Gate en de Badshahi Masjid tot de top bezienswaardigheden van Lahore behoren.

Goedkoop naar Lahore vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Lahore? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Lahore te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lahore? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lahore vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Lahore deals. Tip: voor een last minute Lahore vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Lahore Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Lahore  

Hoe lang is het vliegen naar Lahore? De vluchtduur is 11,5 uur incl. een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Lahore

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Lahore aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lahore zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024