Vliegen naar Pakistan

Er gaan meerdere vluchten per week van Amsterdam Schiphol naar Pakistan. Zeker naar de hoofdstad Islamabad vind je regelmatig scherpe aanbiedingen. Naast de populaire steden heeft Pakistan nog veel meer moois te bieden, breng dus zeker een bezoek aan dit prachtige land!

Goedkope vliegtickets Pakistan: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Islamabad
Vliegtickets Pakistan: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Lahore

Goedkoop naar Pakistan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Pakistan vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Pakistan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Pakistan? Geef je op voor de Pakistan Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Pakistan vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Pakistan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Pakistan in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Pakistan boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Pakistan in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Pakistan als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Pakistan

Hoe lang is het vliegen naar Pakistan? Op zijn snelst ben je er met ongeveer 10 uur. Hierbij heb je wel minimaal één tussenstop of overstap.

Bijkomende kosten bij vluchten Pakistan

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Pakistan o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Pakistan met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Pakistan. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Pakistan zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017