Vliegen naar Pakistan

De beste deals voor tickets Pakistan? Check de Pakistan aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Pakistan : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Islamabad
bestemming Islamabad

De goedkoopste vliegtickets naar de hoofdstad van Pakistan vind je met één tussenstop of overstap. Vliegen van Schiphol naar Pakistan neemt gemiddeld 9,5 uur in beslag. Het tijdsverschil is ook belangrijk om rekening mee te houden. Het is afhankelijk van de zomer/wintertijd 3 à 4 uur later in Islamabad.

Vliegtickets Pakistan : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Lahore
bestemming Lahore

Werelderfgoed stad Lahore heeft enkele prachtige bezienswaardigheden. Denk aan het Lahore museum of de Badshahi moskee. Voor goedkope vliegtickets kun je ook eens vluchten vanaf Brussel meenemen in je vergelijk. Dit kan soms voordelig uitpakken voor degene die dicht bij de grens wonen. 

Luchthavens in Pakistan

Kaart Pakistan

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Pakistan

Er gaan meerdere vluchten per week van Amsterdam Schiphol naar Pakistan. Zeker naar de hoofdstad Islamabad vind je regelmatig scherpe aanbiedingen. Naast de populaire steden heeft Pakistan nog veel meer moois te bieden, breng dus zeker een bezoek aan dit prachtige land!

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Pakistan?
Afhankelijk van je bestemming zijn er verschillende airlines die je naar Pakistan vliegen. Enkele luchtvaartmaatschappijen die naar Pakistan vliegen zijn, KLM, Brussels Airlines en Emirates. Houd er rekening mee dat je minimaal 1 tussenstop of overstap hebt. Deze kan je gebruiken om bijvoorbeeld een leuke stopover in Dubai of Abu Dhabi te maken!

Luchthavens in Pakistan
Naar welke luchthaven je vliegt, ligt aan je eindbestemming. De grootste vliegvelden van Pakistan zijn Jinnah International Airport bij Karachi, Allama Iqbal International Airport bij Lahore en Benazir Bhutto International Airport bij de hoofdstad Islamabad. Handige informatie over de vliegvelden in Pakistan vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Beste tijd om naar Pakistan te reizen?
Pakistan beschikt over verschillende klimaten, waardoor je eigenlijk het hele jaar door Pakistan kan bezoeken. Wel raden we je aan om te kijken naar het klimaat van de plek die je wilt bezoeken en hieruit af te leiden wat de beste tijd is. In het algemeen kan je het beste naar Pakistan reizen in de winter als de temperatuur tussen de 15 en 25 graden schommelt. In de maanden mei en juni is het er erg warm en kan de temperatuur boven de 40 graden komen. Voor een trektocht in het Noorden zijn de maanden mei tot oktober juist weer geschikt, want het kan in de winter erg koud worden in de bergen. Doordat Pakistan het hele jaar door vakantiebestemming is zijn er geen hoog- en laagseizoen. Toch zijn er grote verschillen in de ticketprijzen, afhankelijk van je bestemming en de periode waarin je wilt gaan. Over het algemeen zijn de maanden maart en juli de duurste maanden. Dit kan komen door de verschillende festivals en feestdagen die in deze maanden plaats vinden. Het is verstandig om je vlucht naar Pakistan tijdig te boeken, het liefst zo’n 3 a 4 maanden van tevoren. Schrijf je in voor de gratis flight alert om de beste deals te ontvangen voor vliegtickets naar Pakistan!

Droomplekjes in Pakistan
In Pakistan vind je zeer veel bezienswaardigheden en diverse landschappen. In het noorden van Pakistan zijn de uitlopers van het Himalayagebergte te vinden, hiertussen bevindt zich de beroemde K2. Voor bergbeklimmers is het noorden van Pakistan dan ook de plek om te bezoeken! Als je het noorden van Pakistan wilt bezoeken kun je het beste via Islamabad reizen. Zin in een roadtrip? Volg dan de Karakoram Highway, deze weg is onderdeel van de voormalige zijderoute. Het begin van deze route ligt in Hasan Abdal in de provincie Punjab, hierdoor is Islamabad de ideale vliegbestemming. Wanneer je deze weg volgt kun je de zijderoute helemaal tot in China volgen. Bijzonder zijn ook zeker de stranden in het zuiden van het land, deze behoren tot een van de mooiste ter wereld. Vlieg via Karachi als je de stranden wilt ontdekken. De goudgele zandstranden van Karachi, de kliffen en de azuurblauwe zee geven de stranden van Pakistan een tropisch aanzicht.

Goedkoop naar Pakistan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Pakistan? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Pakistan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Pakistan? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Pakistan vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Pakistan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Pakistan vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Pakistan boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Pakistan in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Pakistan Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Pakistan 

Hoe lang is het vliegen naar Pakistan? Op zijn snelst ben je er met ongeveer 10 uur. Hierbij heb je wel minimaal één tussenstop of overstap.

Bijkomende kosten bij vluchten Pakistan

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Pakistan aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Pakistan met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Pakistan zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023