Vliegen naar Karachi

Karachi is de grootste, belangrijkste en meest culturele stad van Pakistan en de hoofdstad van de provincie Sindh. Karachi ligt aan de Arabische Zee ten noord westen van de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Karachi voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Karachi vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Karachi vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Karachi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Karachi? Geef je op voor de Karachi Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Karachi vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Karachi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Karachi in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Karachi boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Karachi in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Karachi als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Karachi

Hoe lang is het vliegen naar Karachi? Omdat er helaas geen rechtstreekse verbinding Amsterdam Karachi bestaat is de vliegtijd voor de grootste stad van Pakistan aanzienlijk. De vluchtduur Karachi vanaf Schiphol Amsterdam beslaat tenminste circa 10 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Karachi

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Karachi o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Karachi met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Karachi. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Karachi zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017