Vliegen naar Karachi

Karachi is de grootste, belangrijkste en meest culturele stad van Pakistan en de hoofdstad van de provincie Sindh. Karachi ligt aan de Arabische Zee ten noord westen van de...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 852,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,883,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Karachi voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Karachi

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Karachi

Kaart Karachi

Lees meer over Karachi

... monding van de rivier de Indus. Karachi strekt zich uit van de west oever van de Indus helemaal tot aan de beginselen van het Kirthargebergte. Karachi is een stad met meer dan 13 miljoen inwoners en daarmee de 13e stad van de wereld qua inwoneraantal.

Luchthaven van Karachi
Nabij Karachi bevindt zich het grootste internationale vliegveld van Pakistan, Jinnah International Airport. Het vliegveld is vernoemd naar Muhammed Ali Jinnah de oprichter van Pakistan. Om naar het centrum van Karachi te gaan kun je vanaf de luchthaven gebruik maken van de taxi, bus, metro of een auto huren. De afstand tot het stadcentrum bedraagt ongeveer 20 km. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Karachi Jinnah Airport op Vliegveldinfo.nl.

Zijn er directe vluchten Karachi vanaf Amsterdam beschikbaar?
Het is helaas niet mogelijk om vanuit Nederland direct te vliegen op Karachi, u dient dus tenminste één overstap te maken waarschijnlijk op Dubai.

Wat te doen tijdens jouw reis Karachi
Karachi staat bekend als een werkelijk shopping walhalla ook al is het nog niet door het grote publiek ontdekt. Karachi heeft voor ieder hetgeen waar zij naar zoeken. Zo heeft Karachi door de hele stad heen vele traditionele bazaars en markten tot de luxe designers in prachtige moderne winkelcentra. In Karachi is het allemaal te vinden.

Goedkoop naar Karachi vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Karachi? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Karachi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Karachi? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Karachi vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Karachi deals. Tip: voor een last minute Karachi vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Karachi Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Karachi  

Hoe lang is het vliegen naar Karachi? Omdat er helaas geen rechtstreekse verbinding Amsterdam Karachi bestaat is de vliegtijd voor de grootste stad van Pakistan aanzienlijk. De vluchtduur Karachi vanaf Schiphol Amsterdam beslaat tenminste circa 10 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Karachi

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Emirates
 € 27,- -  € 30,-
Qatar Airways
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Karachi aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Karachi zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024