Vliegen naar Islamabad

Islamabad is de hoofdstad van Pakistan met 1.2 miljoen inwoners de 10e stad van Pakistan. Het is de derde stad van het land in inwoneraantal als je kijkt naar de agglomeratie met...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 952,-

KLM

aanbevolen v.a. € 991,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Islamabad voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Islamabad

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Islamabad

Kaart Islamabad

Lees meer over Islamabad

... wel 4,5 miljoen inwoners! 

Wanneer je een Islamabad vliegticket boekt kom je aan op een van de grootste vliegvelden van Pakistan, namelijk Benazir Bhutto International Airport. De luchthaven ligt zo’n 8 km van het centrum van Islamabad af. Om naar het centrum te gaan kan je gebruik maken van taxi’s of de busverbinding. Er rijden 24/7 bussen en minibussen van en naar de stad.

Islamabad heeft een erg warm klimaat, hierdoor zijn vooral de herfst en voorjaar maanden erg aangenaam. De temperaturen in Islamabad en omstreken schommelen in deze maanden tussen de 20 en 30 graden met af en toe een uitschiet naar boven.

Een erg mooie bezienswaardigheid is de Faisal Mosque de grootste moskee van heel Pakistan waar wel 10.000 mensen tegelijk kunnen bidden. Het Pakistan Monument is ook zeker niet mis en een must-see als u op bezoek bent in Islamabad

Goedkoop naar Islamabad vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Islamabad? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Islamabad te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Islamabad? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Islamabad vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Islamabad kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Islamabad vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Islamabad boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Islamabad in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Islamabad Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Islamabad  

Hoe lang is het vliegen naar Islamabad? De vliegtijd naar Islamabad bedraagt iets meer dan 11 uur. Dit is inclusief overstap van 1 uur en 15 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Islamabad

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Qatar Airways
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Islamabad aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Islamabad met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Islamabad zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024