Vliegen naar Islamabad

Islamabad is de hoofdstad van Pakistan met 1.2 miljoen inwoners de 10e stad van Pakistan. Het is de derde stad van het land in inwoneraantal als je kijkt naar de agglomeratie met...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Islamabad voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Islamabad vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Islamabad vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Islamabad te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Islamabad? Geef je op voor de Islamabad Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Islamabad vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Islamabad kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Islamabad in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Islamabad boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Islamabad in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Islamabad als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Islamabad

Hoe lang is het vliegen naar Islamabad? De vliegtijd naar Islamabad bedraagt iets meer dan 11 uur. Dit is inclusief overstap van 1 uur en 15 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Islamabad

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Islamabad o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Islamabad met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Islamabad. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Islamabad zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017