Vliegen naar Ladakh-Leh

Ladahk is een gebied en regio in het noorden van de meest Noordelijke deelstaat van India Jammu en Kasjmir. Ladahk wordt door de vele culturele en fysische overeenkomsten met...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ladakh-Leh voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Ladakh-Leh

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Ladakh-Leh

Kaart Ladakh-Leh

Lees meer over Ladakh-Leh

...ele en fysische overeenkomsten met Tibet, vaak op cultureel en etnisch vlak bij Tibet gerekend. Ladahk Airport is de luchthaven van Leh en ligt net buiten de stad.

Goedkoop naar Ladakh-Leh vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ladakh-Leh? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ladakh-Leh te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ladakh-Leh? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ladakh-Leh vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Ladakh-Leh kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Ladakh-Leh vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ladakh-Leh boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ladakh-Leh in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Ladakh-Leh Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ladakh-Leh  

Hoe lang is het vliegen naar Ladakh-Leh? De vliegtijd naar Ladakh-Leh bedraagt 30 uur en 15 minuten. Dit is inclusief een overstap van 7 uur en 35 minuten in Abu Dhabi. Daarnaast is er een overstap van 10 uur en 20 minuten in Delhi.

Nieuwste Error Fares

€ 589 ,-
Sydney
€ 54 ,-
Warschau
€ 76 ,-
Berlijn

Bijkomende kosten bij vluchten Ladakh-Leh

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ladakh-Leh aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ladakh-Leh met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ladakh-Leh zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023