Vliegen naar Bolivia

De beste deals voor tickets Bolivia? Check de Bolivia aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Bolivia : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar La Paz Bolivia
bestemming La Paz Bolivia

De hoofdstad van Bolivia genaamd La Paz ligt op korte afstand van het wereldberoemde Titicacameer, dat verdeeld ligt over Bolivia en naast gelegen Peru. De vluchtduur van Amsterdam naar het vliegveld van La Paz, genaamd El Alto international airport, bedraagt normaliter gemiddeld ongeveer 12 uur, ex een eventuele overstap.

Vliegtickets Bolivia : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Santa Cruz Bolivia
bestemming Santa Cruz Bolivia

Santa Cruz de Bolivia, ook wel Santa Cruz de La Sierra, ligt tussen 2 enorme nationale parken in. In tegenstelling tot het overgrote gedeelte van de rest van Bolivia ligt Santa Cruz op een hoogte van maar 400 meter, waardoor er een  tropisch klimaat heerst! Het vliegveld van Santa Cruz heet Viru Viru airport. De vluchtduur bedraagt circa 13 uur.

Luchthavens in Bolivia

Kaart Bolivia

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Bolivia

Bolivia ligt in het midden van Zuid-Amerika en wordt omringd door Peru, Argentinie, Brazilie, Chili en Paraguay. Het land heeft een kleine tien miljoen inwoners. De administratieve hoofdstad van het land is La Paz, wat tevens de grootste stad is. Bolivia beschikt over twee overweldigende mooie nationale parken. De twee gaan door leven als Noel Kempff Mercado en Madidi . Vooral het park Noel Kempff Mercado is een zekere must see voor elke bezoeker die zich richting Bolivia beweegt. Het park staat niet voor niks op de Unesco werelderfgoedlijst.

Airports in Bolivia
Vanaf Amsterdam vlieg je in ongeveer 12 uur naar Bolivia. El Alto International Airport, niet ver vanaf de stad La Paz, is een grote luchthaven waar op gevlogen kan worden, en de waarschijnlijke aankomstplek is in Bolivia. Maar in Bolivia vind je meerdere internationale vliegvelden. Ook de luchthaven van de grote stad Santa Cruz de La Sierra heeft internationale connecties. Handige informatie over de vliegvelden in Bolivia vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Vakantie Bolivia
Bolivia herbergt een werkelijk waar bijna hemels natuurlijk fenomeen wat het grote publiek nog niet helemaal bereikt heeft. Salar de Uyuni in het zuidwesten van Bolivia is echt uniek. Hier tref je namelijk een van de grootste zoutvlakten ter wereld, een bizar aanzicht wat zich tot over de horizon heen strekt. het landschap met de in de zon glinsterende witte vlakte, ontelbare roze flamingo's en metershoge cactussen heeft een "one of a kind" surrealistische schoonheid. Bolivia is een redelijk groot land en dat betekent dan ook dat er flinke verschillen in het klimaat plaats vinden. Rond het Andesgebergte is het tropisch, maar tevens staat er vaak heftige wind en kan er een flinke tropische bui vallen. In het westen is het in de winters juist erg koud, waar zelfs ook sneeuwval bij hoort. Bekijk dus altijd goed per stad of gebied wat je er in jouw reisperiode kunt verwachten.

Goedkoop naar Bolivia vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Bolivia? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Bolivia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bolivia? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bolivia vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Bolivia deals. Tip: voor een last minute Bolivia vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Bolivia Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Bolivia? 

De kortste vluchtduur naar La Paz of Santa Cruz is zo’n twaalf uur. Vanwege de overstap in bijvoorbeeld Madrid of Sao Paulo is de kortste vliegtijd vaker 16 tot 18 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Bolivia

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Bolivia aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bolivia zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024