Vliegen naar Bolivia

Bolivia ligt in het midden van Zuid-Amerika en wordt omringd door Peru, Argentinie, Brazilie, Chili en Paraguay. Het land heeft een kleine tien miljoen inwoners. De administratieve hoofdstad van het land is La Paz, wat tevens de grootste stad is. Bolivia beschikt over twee overweldigende mooie nationale parken. De twee gaan door leven als Noel Kempff Mercado en Madidi . Vooral het park Noel Kempff Mercado is een zekere must see voor elke bezoeker die zich richting Bolivia beweegt. Het park staat niet voor niks op de Unesco werelderfgoedlijst.

Goedkope vliegtickets Bolivia: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar La Paz Bolivia

Goedkoop naar Bolivia vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Bolivia vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Bolivia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Bolivia? Geef je op voor de Bolivia Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Bolivia vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Bolivia kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Bolivia in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Bolivia boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Bolivia in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Bolivia als 1e ontvangen?



beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Bolivia

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Bolivia o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Bolivia met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Bolivia. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Bolivia zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017