Vliegen naar Santa Cruz Bolivia

Santa Cruz is niet de hoofdstad van Bolivia, maar wel een van de grootste steden. De stad doet niet aan als een miljoenenstad, doordat er weinig hoogbouw is te vinden. Het centrum...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Santa Cruz Bolivia voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Santa Cruz Bolivia vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Santa Cruz Bolivia vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Santa Cruz Bolivia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Santa Cruz Bolivia? Geef je op voor de Santa Cruz Bolivia Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Santa Cruz Bolivia vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Santa Cruz Bolivia kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Santa Cruz Bolivia in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Santa Cruz Bolivia boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Santa Cruz Bolivia in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Santa Cruz Bolivia als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Santa Cruz Bolivia

Hoe lang is het vliegen naar Santa Cruz Bolivia? De vluchtduur is 16 uur en 50 minuten inclusief 1 tussenstop van 2 uur en 40 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Santa Cruz Bolivia

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Santa Cruz Bolivia o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Santa Cruz Bolivia met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Santa Cruz Bolivia. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Santa Cruz Bolivia zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017