Vliegen naar Santa Cruz Bolivia

Santa Cruz is niet de hoofdstad van Bolivia, maar wel een van de grootste steden. De stad doet niet aan als een miljoenenstad, doordat er weinig hoogbouw is te vinden. Het centrum...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 857,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Santa Cruz Bolivia voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Santa Cruz Bolivia

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Santa Cruz Bolivia

Kaart Santa Cruz Bolivia

Lees meer over Santa Cruz Bolivia

...entrum is schoon, opgeruimd en het centrale plein is het middelpunt voor veel stedelingen en aangenaam voor toeristen.

Santa Cruz biedt de mogelijkheid voor vele excursies en een doorreis naar andere bestemmingen. Verschillende trips worden georganiseerd vanuit de stad, zoals boottochten in de Amazone en tours door de nationale parken. Naast de excursies waarin de natuur centraal staat zijn er ook excursies met een culturele tint, zoals naar de Jesuit Missions of the Chiquitos en de Inca ruines. Het verschil met andere grote steden in Bolivia zoals La Paz is de hoogte. Santa Cruz ligt op een hoogte van slechts 400 meter, waardoor het gebied een tropisch klimaat heeft.

Het Viru Viru International Airport (VVI) is de grootste en meest moderne luchthaven van Bolivia. Om van de luchthaven in het stadscentrum te komen ben je een halfuur onderweg. De meest comfortabele manier om van en naar de stad te reizen is per taxi. Bezoekers die minder geld willen besteden aan het vervoer, kunnen een ‘Micro’, een minibus nemen. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Santa Cruz Viru Viru Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Santa Cruz Bolivia vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Santa Cruz Bolivia? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Santa Cruz Bolivia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Santa Cruz Bolivia? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Santa Cruz Bolivia vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Santa Cruz Bolivia kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Santa Cruz Bolivia vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Santa Cruz Bolivia boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Santa Cruz Bolivia in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Santa Cruz Bolivia Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Santa Cruz Bolivia  

Hoe lang is het vliegen naar Santa Cruz Bolivia? De vluchtduur is 16 uur en 50 minuten inclusief 1 tussenstop van 2 uur en 40 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Santa Cruz Bolivia

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Santa Cruz Bolivia aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Santa Cruz Bolivia met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Santa Cruz Bolivia zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024