Vliegen naar Kuusamo

Een directe vlucht Kuusamo boeken? Gedurende het winterseizoen is er een TUI vlucht Amsterdam Kuusamo op donderdag en zondag. 

> lees meer
TUIfly.nl

aanbevolen v.a. € 485,-

KLM

aanbevolen v.a. € 511,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kuusamo voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kuusamo

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kuusamo

Kaart Kuusamo

Lees meer over Kuusamo

...

De heenvlucht heeft 1 tussenstop maar terug naar Amsterdam vlieg je dan non-stop. Als je een goedkope vlucht zoekt zijn soms voordeliger alternatieven dan de Tuifly Kuusamo vlucht, maar dan is de vluchtduur vaak wel 3x zo lang!

& KLM Kuusamo vluchten
Op de KLM website kan je niet alleen KLM en AIRfrance vluchten Naar Kuusamo boeken maar ook Finnair Kuusamo vluchten. Finnair en haar dochter Nordic regional airlines zijn namelijk officiële KLM partners. Hierdoor worden bij KLM ook meerdere vluchten per week aangeboden. Helaas allemaal wel met 1 of meer stops en vaak relatief lange vluchtduur!

Over Kuusamo
Kuusamo is een gemeente in de Finse provincie Oulu. Dat is gelegen in de Finse regio Noord-Osterbotten. De gemeente zelf heeft meet dan 17500 inwoners. De stad heeft een groot wintersportcentrum namelijk Ruka. Sinds 2002 is hier de start van het wereldbekerseizoen noordse combinatie en schansspringen.

De luchthaven Kuusamo Airport
De luchthaven van Kuusamo ligt op ongeveer 6 km van het centrum. De frequentie van vluchten naar Kuusamo vanuit Nederland is in de winter hoger (december tot eind maart) en het is raadzaam tijdig te boeken.

Bezienswaardigheden Kuusamo en omgeving
Kuusamo is gelegen in Lapland en ligt op zo'n 800 km van de hoofdstad. De stad is vooral populair door haar natuurlijke schoonheid. De stad heeft zelf niet veel architectuur omdat de stad is verwoest tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog. Uit de resten van deze verwoesting heeft men de Kerk van Kuusamo gebouwd. Kuusamo is uitermate geschikt voor mensen die van een actieve vakantie houden. In de winter bijvoorbeeld kan men skiën, een tocht met een sneeuwscooter maken, een rendiersleetocht maken, ijswakzwemmen en natuurlijk langlaufen. In de zomer kan men te voet of met de fiets de prachtige bossen verkennen. Voor de watersporter is er ook genoeg te doen met bijvoorbeeld kanoën en zwemmen.

Goedkoop naar Kuusamo vliegen? 5 Tips:

  • Goedkope tickets Kuusamo? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Kuusamo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kuusamo? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kuusamo vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Kuusamo deals. Tip: voor een last minute Kuusamo vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!
  • We verzamelen voor jou niet alleen de Kuusamo vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkoop retourtje Kuusamo in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Kuusamo Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Kuusamo?  

De vliegtijd naar Kuusamo bedraagt ongeveer 2,5 uur met een rechtstreekse vlucht. de meeste vluchten hebben echter 1 of meer tussenstops waardoor de totale vliegtijd naar Kuusamo soms wel tot 8 uur of langer oploopt.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Kuusamo

Aanbieder
Reserveringskosten
TUIfly
- *
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Finnair
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kuusamo aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kuusamo zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024