Vliegen naar Kuopio

Kuopio is een stad centraal gelegen in het noorden van de provincie Oost-Finland en is met 90.000 inwoners één van de acht grootste steden van Finland. Kuopio wordt...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 495,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kuopio voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kuopio

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kuopio

Kaart Kuopio

Lees meer over Kuopio

... omringd door het meer Kallavesi en heeft daardoor een aantal culinaire vis specialiteiten vergaard die erg de moeite waard zijn om uit te proberen. Kuopio is ook het culturele centrum van Oost Finland, u kunt vanaf de Pujo toren over de gehele stad en het meer uitkijken wat een prachtig uitzicht oplevert.

Vakantie Kuopio, een diverse studentenstad
Kuopio is een typische universiteitsstad, de universiteit is voornamelijk gericht op de gezondheidszorg waar de stad dan ook bekend om staat. Kuopio heeft zich in de loop der jaren ontwikkelt tot een studentenstad met een echt bruisend uitgaansleven en een hele diverse cultuur.

Is er een directe vlucht Kuopio vanaf Amsterdam?
Kuopio heeft een sinds 1939 een eigen vliegveld op negen kilometer ten noorden van Kuopio vandaan. De luchthaven van Kuopio heeft maar één bestemming en dat is de hoofdstad van Finland: Helsinki. Als u naar Kuopi wilt reizen zult u dus een overstap moeten maken op Helsinki om uw eindbestemming te bereiken. 

Goedkoop naar Kuopio vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kuopio? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kuopio te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kuopio? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kuopio vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Kuopio kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Kuopio vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kuopio boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kuopio in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Kuopio Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kuopio  

Hoe lang is het vliegen naar Kuopio? De vluchtduur Amsterdam Kuopio is, met een tussenstop in Helsinki, 4,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Kuopio

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kuopio aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kuopio zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024