Vliegen naar Kuopio

Kuopio is een stad centraal gelegen in het noorden van de provincie Oost-Finland en is met 90.000 inwoners één van de acht grootste steden van Finland. Kuopio wordt...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kuopio voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kuopio vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kuopio vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kuopio te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kuopio? Geef je op voor de Kuopio Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kuopio vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kuopio kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kuopio in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kuopio boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kuopio in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kuopio als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kuopio

Hoe lang is het vliegen naar Kuopio? De vluchtduur Amsterdam Kuopio is, met een tussenstop in Helsinki, 4,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kuopio

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kuopio o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kuopio met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kuopio. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kuopio zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017