Vliegen naar Kristiansand

Kristiansand is een kuststad aan de Noordzee en de hoofdstad van Noorse provincie Vest-Agder in het uiterste Zuiden van het Scandinavische land. Kristiansand heeft een...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kristiansand voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kristiansand vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kristiansand vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kristiansand te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kristiansand? Geef je op voor de Kristiansand Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kristiansand vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kristiansand kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kristiansand in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kristiansand boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kristiansand in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kristiansand als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kristiansand

Hoe lang is het vliegen naar Kristiansand? De vluchtduur Amsterdam Kristiansand met een directe vlucht is omstreeks 1,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kristiansand

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kristiansand o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kristiansand met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kristiansand. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kristiansand zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017