Vliegen naar Kristiansand

Kristiansand is een kuststad aan de Noordzee en de hoofdstad van Noorse provincie Vest-Agder in het uiterste Zuiden van het Scandinavische land. Kristiansand heeft een...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 203,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kristiansand voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kristiansand

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kristiansand

Kaart Kristiansand

Lees meer over Kristiansand

... inwonertal van 80.000 en ligt aan de monding van de rivier de Otra.

Wat te doen tijdens jouw vakantie Kristiansand?
Kristiansand is een geliefde vakantieplaats voor de bewoners van Noorwegen door de ligging aan zee, de meer gematigde temperatuur dan de rest van Noorwegen en de algehele prettige sfeer. Het centrum van de stad is een van de meer unieke aspecten van de stad vanwege haar compleet rechthoekige stratenpatroon. Dit komt omdat Kristiansand een betrekkelijk jonge stad is waardoor men voor het gemak de samenstelling van de stad beter gingen opbouwen. De Domkirke van Kristiansand is één van de grootste kerken van heel Noorwegen met wel 2.079 zitplaatsen   

De luchthaven van Kristiansand Noorwegen
Kristiansand heeft als hoofdstad van de provincie natuurlijk een eigen vliegveld. De luchthaven van Kristiansand gaat onder de naam Kristiandsand Airport kjevik. Het vliegveld is het belangrijkste vliegveld van de regio en dient deze ook grotendeels. De luchthaven ligt op 8 kilometer afstand ten noordoosten van Kristiansand vandaan. Het is mogelijk om direct te vliegen op Kristiansand vanaf Amsterdam Schiphol. De meeste vluchten met een overstap gaan via Oslo naar de uiteindelijke bestemming Kristiansand. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Kristiansand Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Kristiansand vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kristiansand? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kristiansand te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kristiansand? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kristiansand vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Kristiansand kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Kristiansand vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kristiansand boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kristiansand in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Kristiansand Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kristiansand  

Hoe lang is het vliegen naar Kristiansand? De vluchtduur Amsterdam Kristiansand met een directe vlucht is omstreeks 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Kristiansand

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kristiansand aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kristiansand met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kristiansand zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024