Vliegen naar Haugesund

Haugesund is een stad in het zuidwesten van Noorwegen, tussen Stavanger en Bergen in. Het ligt in de ruige Noorse omgeving, waardoor je hier prachtig kunt wandelen, bergbeklimmen,...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 259,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Haugesund voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Haugesund

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Haugesund

Kaart Haugesund

Lees meer over Haugesund

... fietsen en vissen. Vooral in de maanden juli en augustus is dit fijn, overdag is het dan zo'n 17 graden celsius. Hou er wel rekening mee dat er in Noorwegen redelijk wat neerslag valt, ook in Haugesund valt regelmatig een bui.

Ten zuidwesten van de stad ligt het vliegveld van Haugesund. Helaas wordt er niet rechtstreeks naar Amsterdam gevlogen, je moet dus een overstap maken, waarschijnlijk in Oslo. Vanuit Oslo gaan er overigens diverse low cost vluchten naar Haugesund, dus meestal lukt het wel om redelijk geprijsde vliegtickets te vinden. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Haugesund Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Haugesund vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Haugesund? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Haugesund te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Haugesund? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Haugesund vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Haugesund kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Haugesund vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Haugesund boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Haugesund in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Haugesund Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Haugesund  

Hoe lang is het vliegen naar Haugesund? Vanuit Amsterdam zijn er geen directe vluchten beschikbaar naar Haugesund. De vluchtduur is dan ook afhankelijk van de tussenstop die je moet maken bij een relatief korte overstap kun je ervan uitgaan dat de reis zo'n 3,5 uur duurt.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Haugesund

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Haugesund aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Haugesund zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024