Vliegen naar Stavanger

Stavanger is een moderne stad die de afgelopen jaren een enorme groei heeft ondergaan doordat dit het centrum van olie-industrie van Noorwegen is. Er zijn meerdere airlines die...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 360,-

KLM

aanbevolen v.a. € 167,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 186,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Stavanger voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Stavanger

Kaart Stavanger

Lees meer over Stavanger

...nes die op de airport van Stavanger vliegen, ontdek hiernaast wie het goedkoopste vliegticket op dit moment aanbiedt. Op de hoogte blijven van de ticketprijzen van Stavanger? Meld je dan aan voor de Flight Alert, je krijgt een e-mail zodra er een vliegticket voor jouw budget is gevonden.

Luchthaven Stavanger sola (SVG) ligt ongeveer 20 minuten verwijderd van het centrum van Stavanger.

Goedkoop naar Stavanger vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Stavanger vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Stavanger te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Stavanger? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Stavanger vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Stavanger kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Stavanger vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Stavanger boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Stavanger in 2022? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Stavanger Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Stavanger  

Hoe lang is het vliegen naar Stavanger? De vluchtduur is 1 uur en 25 minuten met een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 458 ,-
Bangkok
€ 60 ,-
Wenen
€ 419 ,-
Gambia

Bijkomende kosten bij vluchten Stavanger

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Stavanger aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Stavanger met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Stavanger zijn het laatste gecheckt op 10-01-2022