Vliegen naar Gothenburg

Voordelig vliegen naar Gotenburg, ook wel Göteborg of Gothenburg genoemd? De goedkoopste vluchten naar deze oude vestingsstad vertrekken meestal vanaf Düsseldorf. Voor...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 188,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 188,-

KLM

aanbevolen v.a. € 194,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Gothenburg voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Gothenburg

Kaart Gothenburg

Lees meer over Gothenburg

... wie een directe vlucht Amsterdam Gothenburg wil is KLM een goede keuze.

Is de stad interessant genoeg voor een vakantie of niet?
Deze mooie stad aan de Zweedse westkust is de op één na grootste stad van Zweden na Stockholm, met ongeveer 520.000 inwoners en daarnaast de grootste havenstad van het land. Veel inwoners zijn dan ook werkzaam in deze industrie. Tevens brengt de haven een grote hoeveelheid verse vis in die in de plaatselijke keuken dan ook veelvuldig gebruikt wordt.

Hoe kan ik goedkope vliegtickets Gotenborg boeken?
Er zijn twee essentiële methodes om betaalbare tickets Götenborg te kunnen aanschaffen: Flexibiliteit in reisdata en vertrekluchthavens. Vergelijk altijd de diverse routes zoals Amsterdam Götenborg, maar ook altijd Gothenburg vanaf Brussel of Dusseldorf. Dit kan je al snel veel geld opleveren! 

Waarom een citytrip?
Gothenburg is een bijzonder sfeervolle stad staat vol mooie houten huizen, met vele bezienswaardigheden en activiteiten en schitterende winkelstraten,  m voor ieder wat wils te bieden. In Gothenburg bevinden voor de echte cultuur liefhebbers vele indrukwekkende kerken en musea, een aantal prachtige parken en genoeg boetiekjes en winkels voor de shopper om je portemonnee helemaal leeg te shoppen!!

Luchthavens bij Gothenburg
De stad heeft twee vliegvelden genaamd Gothenburg City airport en Luchthaven Gothenburg Landvetter. Gothenburg Landvetter is het grootste vliegveld van de twee en ligt op een bescheiden afstand van 19 kilometer van de binnenstad van Gothenburg verwijderd en duurt ongeveer twintig minuten rijden. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Göteborg Landvetter Airport op Vliegveldinfo.nl.

Vervoer vanaf vliegveld Gothenburg
De luchthaven biedt de gebruikelijke diverse transport mogelijkheden voor reizigers om naar Gothenburg te reizen.

Goedkoop naar Gothenburg vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Gothenburg? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Gothenburg te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Gothenburg? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Gothenburg vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Gothenburg deals. Tip: voor een last minute Gothenburg vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Gothenburg Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Gothenburg  

Hoe lang is het vliegen naar Gothenburg? De vliegijd naar Gothenburg bedraagt 1.5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Gothenburg

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
Eurowings
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Gothenburg aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Gothenburg zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024