Vliegen naar Aalborg

Vliegen naar Aalborg in Denemarken? De meeste Nederlanders die een vlucht Amsterdam - Aalborg of Eindhoven - Aalborg zoeken komen op zakenreis naar deze mooie stad of brengen een bezoek aan de Universiteit. 

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 223,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Aalborg voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Aalborg

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Aalborg

Kaart Aalborg

Lees meer over Aalborg

...

Dat is eigenlijk jammer want Aalborg, dat ook wel als Aalborg bekend staat, is een prachtige oude havenstad die zeker de moeite van het ontdekken waard is!

Vliegveld Aalborg: directe vluchten KLM Aalborg
De luchthaven van Aalburg is een flink regionaal vliegveld waar meerdere keren per dag vluchten uit Kopenhagen landen. Daarnaast zijn er echter ook directe vluchten naar Oslo, Londen en ook meerdere vluchten Amsterdam Aalborg per dag met KLM. Er zijn overigens meer luchtvaartmaatschappijen die naar Aalborg vliegen o.a. SAS en Lufthansa. Deze vluchten hebben echter wel allemaal een stop of overstap op een ander vliegveld. De KLM vluchten naar Aalborg zijn meestal de snelste en voordeligste verbinding.

Van Aalborg airport naar de stad
Per taxi is Aalborg Airport maar 10 minuten van de stad. Ook is er een busverbinding van het vliegveld naar het centrum van Aalborg. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Aalborg Airport op Vliegveldinfo.nl.

Op zoek naar handige tips Aalborg?
Als je vaker naar Aalborg vliegt dan raden we je aan hierboven een gratis flight alert aan te maken, als er dan nieuwe vliegticket Aalborg aanbiedingen beschikbaar komen dan ontvang je automatisch bericht. Als richtlijn voor het kiezen van je budget: Voor een ticket naar Aalborg is in de regel een tarief onder de 250,- een goede deal.

Goedkoop naar Aalborg vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Aalborg? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Aalborg te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Aalborg? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Aalborg vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Aalborg deals. Tip: voor een last minute Aalborg vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Aalborg Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Aalborg  

Hoe lang is het vliegen naar Aalborg? De vluchtduur Amsterdam Aalborg met een rechtstreekse vlucht bedraagt circa 1 uur en 20 minuten. De kortste vliegreis met overstap beslaat 2 uu en 45 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Aalborg

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Pegasus Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Aalborg aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Aalborg zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024