Vliegen naar Aalborg

Vliegen naar Aalborg in Denemarken? De meeste Nederlanders die een bezoek aan Aalborg brengen komen hier op zakenreis of brengen een bezoek aan de Universiteit. Dat is eigenlijk...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Aalborg voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Aalborg vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Aalborg vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Aalborg te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Aalborg? Geef je op voor de Aalborg Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Aalborg vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Aalborg kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Aalborg in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Aalborg boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Aalborg in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Aalborg als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Aalborg

Hoe lang is het vliegen naar Aalborg? De vluchtduur Amsterdam Aalborg met een rechtstreekse vlucht bedraagt circa 1 uur en 20 minuten. De kortste vliegreis met overstap beslaat 2 uu en 45 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Aalborg

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Aalborg o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Aalborg met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Aalborg. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Aalborg zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017