Vliegen naar Havana

KLM biedt dagelijks meerdere rechtstreekse vluchten naar Havana aan. Maar let op: je kunt ook KLM Air France vliegtickets Havana boeken die zijn altijd met een stop in Parijs. Wil...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Havana voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Havana vliegen? 4 Tips:

  • Cheap tickets Havana vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Havana te vinden!
  • Lastminute vliegen naar Havana Cuba kan voordelig zijn in het laagseizoen. Goedkope aanbiedingen voor vliegen naar Havana in een schoolvakantie moet je echter juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Havana boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Havana in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Havana als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Havana

Hoe lang is het vliegen naar Havana? De vluchtduur Havana is 10,5 uur bij een rechtstreekse vlucht Amsterdam - Havana. De KLM heeft overigens niet dagelijks een directe vlucht Havana, bekijk altijd een week schema om de optimale reis en prijs te vinden.

Bijkomende kosten bij vluchten Havana

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Air Canada
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Havana o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Havana met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Havana. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Havana zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017