Vliegen naar Jaipur

Jaipur is de hoofdstad van de Indiase deelstaat Rajasthan en ligt in het gelijknamige district Jaipur met een inwonertal van 2,3 miljoen inwoners. Jaipur heeft een leuke en...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 944,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Jaipur voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Jaipur

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Jaipur

Kaart Jaipur

Lees meer over Jaipur

... opvallende bijnaam genaamd de Roze Stad. Jaipur wordt de Roze Stad genoemd door de grote hoeveelheid van roze gebouwen die in Jaipur te vinden zijn.

Jaipur is in 1727 door de Maharaja Jai Singh de 2e gesticht en heeft ook de naam aan hem te danken. Jaipur staat vol met bijzondere bezienswaardigheden die stuk voor stuk de moeite waard zijn om te bezoeken. In Jaipur bevindt zich het Hawa Mahal paleis een heel apart gebouw om te zien met aan de voorkant 953 ramen, balkons en nissen. 

De Jantar Mantar in Jaipur is het grootste gebouwde astronomische observatorium ter wereld, het is een bijzonder indrukwekkend gebouw om te zien. De Jantar Mantar staat sinds 2010 op de UNESCO werelderfgoedlijst. 

Het vliegveld van Jaipur heet Jaipur international airport en ligt in de satellietstad Sanganer op tien kilometer afstand van Jaipur. Om naar Jaipur te vliegen moet u tenminste één maal overstappen om er te komen. Doorgaans is deze overstap op de luchthaven van Delhi.

Goedkoop naar Jaipur vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Jaipur? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Jaipur te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Jaipur? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Jaipur vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Jaipur kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Jaipur vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Jaipur boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Jaipur in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Jaipur Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Jaipur  

Hoe lang is het vliegen naar Jaipur? Er zijn geen directe vluchten naar Jaipur. de vluchtduur is daarom 12 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 589 ,-
Sydney
€ 54 ,-
Warschau
€ 76 ,-
Berlijn

Bijkomende kosten bij vluchten Jaipur

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Jaipur aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Jaipur met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Jaipur zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023