Vliegen naar Jaipur

Jaipur is de hoofdstad van de Indiase deelstaat Rajasthan en ligt in het gelijknamige district Jaipur met een inwonertal van 2,3 miljoen inwoners. Jaipur heeft een leuke en...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,493,-

KLM

aanbevolen v.a. € 900,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Jaipur voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Jaipur

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Jaipur

Kaart Jaipur

Lees meer over Jaipur

... opvallende bijnaam genaamd de Roze Stad. Jaipur wordt de Roze Stad genoemd door de grote hoeveelheid van roze gebouwen die in Jaipur te vinden zijn.

Jaipur is in 1727 door de Maharaja Jai Singh de 2e gesticht en heeft ook de naam aan hem te danken. Jaipur staat vol met bijzondere bezienswaardigheden die stuk voor stuk de moeite waard zijn om te bezoeken. In Jaipur bevindt zich het Hawa Mahal paleis een heel apart gebouw om te zien met aan de voorkant 953 ramen, balkons en nissen. 

De Jantar Mantar in Jaipur is het grootste gebouwde astronomische observatorium ter wereld, het is een bijzonder indrukwekkend gebouw om te zien. De Jantar Mantar staat sinds 2010 op de UNESCO werelderfgoedlijst. 

Het vliegveld van Jaipur heet Jaipur international airport en ligt in de satellietstad Sanganer op tien kilometer afstand van Jaipur. Om naar Jaipur te vliegen moet u tenminste één maal overstappen om er te komen. Doorgaans is deze overstap op de luchthaven van Delhi.

Goedkoop naar Jaipur vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Jaipur? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Jaipur te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Jaipur? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Jaipur vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Jaipur deals. Tip: voor een last minute Jaipur vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Jaipur Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Jaipur  

Hoe lang is het vliegen naar Jaipur? Er zijn geen directe vluchten naar Jaipur. de vluchtduur is daarom 12 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Jaipur

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Jaipur aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Jaipur zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024