Vliegen naar Muscat

Muscat (ook wel Masqat) is de hoofdstad en tevens grootste stad van Oman. Dit land is nog relatief ongerept als toeristische bestemming en heeft veel cultuur, natuur en historie...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Muscat voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Muscat vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Muscat vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Muscat te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Muscat? Geef je op voor de Muscat Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Muscat vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Muscat kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Muscat in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Muscat boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Muscat in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Muscat als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Muscat

Hoe lang is het vliegen naar Muscat? De vluchtduur is 9 uur incl. een tussenstop van een uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Muscat

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Muscat o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Muscat met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Muscat. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Muscat zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017