Vliegen naar Muscat

Goedkoop reizen naar Muscat Oman? Er is helaas geen directe vlucht naar Muscat vanaf Amsterdam of omstreken, dit maakt dat de gemiddelde vliegtijd negen uur bedraagt. Het feit dat er geen rechtstreekse vliegverbinding bestaat betekent wel dat je de individuele vertrekluchthavens puur op prijs kan vergelijken. Steevast zit er weinig prijsverschil tussen de vluchtroute Brussel Muscat & Amsterdam Muscat. Vergelijk de twee routes in combinatie met een beetje flexibele reisdata als jij je wilt verzekeren van goedkope tickets Muscat!

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 488,-

Lufthansa

aanbevolen v.a. € 610,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Muscat voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Muscat

Kaart Muscat

Lees meer over Muscat

... te bieden. Toch zijn er genoeg reisorganisaties die reizen naar Muscat aanbieden. Ook als je alles zelf wilt regelen zijn er genoeg opties, je vindt in Muscat namelijk vele hotels, van budget tot super-de-luxe.

Tips om te reizen naar Muscat, Oman
Tip: Naar Muscat op vakantie? Op slechts 4,5 uur rijden van de stad ligt Dubai, een wolkenkrabber paradijs midden in de woestijn. Laat je verbazen door de welvaart en rijkdom die de stad uitstraalt. Muscat is een van de belangrijkste havensteden uit de hele regio vanwege de olie die gewonnen wordt in het gebied.

Wat is het klimaat in Muscat?
In Muscat kan het behoorlijk heet worden. In juni wordt het gemiddeld genomen maar liefs 40 graden Celsius! Over het jaar genomen is de gemiddelde temperatuur nog steeds 32.8 graden. Het regent er nauwelijks, op een zeer korte regenperiode na in maart en april. 

Muscat International Airport is de belangrijkste luchthaven van de stad en ligt maar op 25 kilometer af van het centrum. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Muscat Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Muscat vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Muscat? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Muscat te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Muscat? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Muscat vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Muscat kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Muscat vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Muscat boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Muscat in 2023? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Muscat Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Muscat  

Hoe lang is het vliegen naar Muscat? De vluchtduur is 9 uur incl. een tussenstop van een uur.

Nieuwste Error Fares

€ 494 ,-
Alanya Gazipasa
€ 478 ,-
Costa Rica
€ 59 ,-
Ibiza

Bijkomende kosten bij vluchten Muscat

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Pegasus Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Etihad Airways
- *
Emirates
 € 27,- -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Muscat aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Muscat met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Muscat zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023