Vliegen naar Hoedspruit

Hoedspruit is een klein plaatsje in het noordoosten van Zuid-Afrika, ten westen van het Krugerpark. Hoedspruit richt zich vooral op toeristen, vanuit hier kun je safari's...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,066,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Hoedspruit voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Hoedspruit

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Hoedspruit

Kaart Hoedspruit

Lees meer over Hoedspruit

... maken en op jacht gaan naar The Big 5. In Hoedspruit vind je meer lodges dan hotels, vooral de bijzonder treehouse lodges zijn bijzonder. Bij het ontbijt kun je zomaar oog in oog staan met een giraffe!

Het vliegveld van Hoedspruit is wordt ook wel Eastgate Airport genoemd. Het is een klein vliegveld, de meeste vluchten gaan naar Johannesburg en Kaapstad. Hiervandaan kun je dan ook het beste richting Hoedspruit vliegen.

Goedkoop naar Hoedspruit vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Hoedspruit? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Hoedspruit te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Hoedspruit? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Hoedspruit vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Hoedspruit kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Hoedspruit vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Hoedspruit boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Hoedspruit in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Hoedspruit Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Hoedspruit  

Hoe lang is het vliegen naar Hoedspruit? Vanuit Amsterdam zijn er geen directe vluchten beschikbaar naar Hoedspruit. De vluchtduur is dan ook afhankelijk van de tussenstop die je moet maken bij een relatief korte overstap kun je ervan uitgaan dat de reis zo'n 16,5 uur duurt.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Hoedspruit

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Hoedspruit aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Hoedspruit met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Hoedspruit zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024