Vliegen naar Goiania

Midden in Brazilie ligt Goiania, een stad met 1,4 miljoen inwoners en als agglomeratie ver boven de 2 miljoen inwoners. Door heel Goiania zul je fruitbomen tegenkomen, net...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 795,-

KLM

aanbevolen v.a. € 660,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Goiania voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Goiania

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Goiania

Kaart Goiania

Lees meer over Goiania

... zoals de vele parken die de stad een groene status geven. Goiania heeft niet voor niets de bijnaam de Lentestad vanwege de grote hoeveelheid groen, dertig procent van de hele stad bestaat namelijk uit bossen,parken etc!

In Goiania vind je veel leuke kleinschalige hotelletjes die vaak erg betaalbaar zijn, maar ook de bekendere grote westerse hotelketens zijn er gevestigd, deze zijn vaak wel wat hoger geprijsd. De beste reistijd voor Goiania is van mei t/m september, je reist dan buiten het regenseizoen. De gemiddelde temperatuur is dan ongeveer 24 graden celsius met niet zo veel regen kortom ideaal!

8 kilometer van Goiania ligt Santa Genoveva Airport, de luchthaven van Goiania. Vanaf hier wordt er vooral naar andere Zuid-Amerikaanse steden gevlogen, zoals Rio de Janeiro en Sao Paulo. Het is dan ook niet mogelijk direct te vliegen vanaf Amsterdam Schiphol naar Goiania, u moet meestal een overstap maken op één van de grote Braziliaanse kust steden.

Goedkoop naar Goiania vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Goiania? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Goiania te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Goiania? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Goiania vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Goiania deals. Tip: voor een last minute Goiania vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Goiania Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Goiania  

Hoe lang is het vliegen naar Goiania? De vluchtduur is circa 18 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Goiania

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Goiania aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Goiania zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024