Vliegen naar Cuiaba

Cuiaba is de hoofdstad van de provincie Mato Grosso in Brazilie, in het westen van het land. Deze plaats is de belangrijkste luchthaven voor een bezoek aan de noordelijke helft...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,050,-

Tix

aanbevolen v.a. € 1,140,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cuiaba voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Cuiaba

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Cuiaba

Kaart Cuiaba

Lees meer over Cuiaba

... van het bekende natuurgebied de Pantanal. De stad zelf heeft zo'n 500.000 inwoners en is gemoderniseerd. Een kort verblijf in de stad is dan ook een aanrader. Bezoek de Basilica do Senhor Bom Jesus de Cuiaba, het museum do Rio Cuiaba of een van de enorme shopping malls.

Cuiaba kent een tropisch klimaat. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 22,5 graden celsius, de maximum temperatuur is 35 graden. Deze temperaturen worden bereikt in januari, februari en maart, wanneer het hoogzomer is in Cuiaba. Juni is de koudste maand, de minimum temperatuur is dan 15 graden. Van september tot en met mei is het regenseizoen, de rest van de maanden is het overwegend droog.

De internationale luchthaven Marechal Rondon is op nog geen 10 km van het centrum van Cuiaba gelegen en uitstekend te bereiken per taxi. Vliegen naar Cuiaba vanaf Schiphol betekent doorgaans 2 tussenstops.

Goedkoop naar Cuiaba vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cuiaba? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cuiaba te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cuiaba? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cuiaba vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Cuiaba kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Cuiaba vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cuiaba boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cuiaba in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Cuiaba Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Cuiaba  

Hoe lang is het vliegen naar Cuiaba? De vluchtduur is al snel meer dan 20 uur inclusief meerdere tussenstops van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Cuiaba

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Cuiaba aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Cuiaba met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cuiaba zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024