Vliegen naar Minnesota

De beste deals voor tickets Minnesota? Check de Minnesota aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Minnesota : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Minneapolis
bestemming Minneapolis

De stad Minneapolis wordt ook wel de stad van de meren genoemd. De stad heeft net geen 400 duizend inwoners. De stad had een zeer grote rol in de houtindustrie. Maar tegenwoordig is de stad een grote speler in de graan industrie.

Luchthavens in Minnesota

Kaart Minnesota

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Minnesota

Goedkoop naar de Twin-cities: Minneapolis en St. Paul
De twee grootste steden vormen samen de Twin Cities metropool, gezamenlijk heeft het stedelijke gebied meer dan 3,5 miljoen inwoners, het is tevens het tweede grootste economische centrum van Middenwesten Amerika na Chicago. Als je naar één van de steden wilt reizen is het altijd verstandig de tarieven van beide in de gaten te houden vanwege de korte afstand tussen beide, en de eventuele grote prijsverschillen.

Zijn er directe luchten Amsterdam Minneapolis?
Er is een rechtstreekse verbinding naar Minneapolis vanaf Amsterdam, deze vlucht bedraagt gemiddeld 9 uur. Het vliegveld van Minneapolis genaamd Internationale Luchthaven Minneapolis-Saint Paul. De samen gegroeide metropool wordt door dit grootse vliegveld bedient.

Voordelige Minnesota vliegtickets tip:
Veruit de gemakkelijkste en snelste wijze waarop je voordelige tickets naar Minnesota kan aankopen is door je in te schijven voor de Minnesota Flight-Alert. Meld je gratis aan tegen jou budget en ontvang een notificatie wanneer het vliegticket wat jij zoekt beschikbaar is!

Opzoek naar goedkope vluchten Duluth Minnesota?
Duluth is voor Amerikaanse begrippen een kleine stad, het bedraagt maar een totaal aantal inwoners van 90.000. Toch heeft Duluth een eigen vliegveld, mede doordat het een belangrijke transportstad, mede door haar haven. De luchthaven van Duluth heet simpelweg Duluth International Airport.

Goedkoop naar Minnesota vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Minnesota? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Minnesota te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Minnesota? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Minnesota vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Minnesota kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Minnesota vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Minnesota boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Minnesota in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Minnesota Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Minnesota 

Hoe lang is het vliegen naar Minnesota? De vluchtduur Minnesota is doorgaans op een directe vlucht9 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Minnesota

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Minnesota aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Minnesota met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Minnesota zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024