Vliegen naar Minnesota

Minnesota is een centraal noordelijk gelegen staat in de Verenigde Staten van Amerika, met als hoofdstad de kleine plaats van de Twin-Cities: St. Paul. Minneapolis bevindt zich tevens in Minnesota en maakt het tweede deel uit van de Twin-Cities metropool zoals deze in de volksmond heet.

Goedkope vliegtickets Minnesota: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Minneapolis

Last minute Minnesota aanbiedingen

logo wtc.nl.jpg

Minneapolis

v.a. € 596,-

Goedkoop naar Minnesota vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Minnesota vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Minnesota te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Minnesota? Geef je op voor de Minnesota Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Minnesota vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Minnesota kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Minnesota in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Minnesota boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Minnesota in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Minnesota als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Minnesota

Hoe lang is het vliegen naar Minnesota? De vluchtduur Minnesota is doorgaans op een directe vlucht9 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Minnesota

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Minnesota o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Minnesota met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Minnesota. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Minnesota zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017