Vliegen naar Dakar

Op zoek naar goedkope vliegtickets Dakar? Deze stad is voor de meeste mensen voornamelijk bekend van de welbekende Parijs - Dakar rally. Maar bijna niemand weet is dat Dakar...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Dakar voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Dakar vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Dakar vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Dakar te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Dakar? Geef je op voor de Dakar Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Dakar vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Dakar kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Dakar in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Dakar boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Dakar in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Dakar als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Dakar

Hoe lang is het vliegen naar Dakar? De vluchtduur Amsterdam - Dakar of Brussel - Dakar bedraagt ongeveer 8 uur. Dit is inclusief tussenstop. Vanaf oktober 2016 vliegt TUIfly ook eens per week non stop naar Dakar. Dan is de vluchtduur meteen aanzienlijk korter en slechts 5,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Dakar

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
TUIfly
 € 15,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-
WTC.nl
 € 39,-
Air France
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Dakar o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Dakar met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Dakar. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Dakar zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017