Vliegen naar Senegal

Senegal officieel genaamd Republiek Senegal is een West-Afrikaans land met een Frans koloniaal verleden. De hoofdstad van Senegal is Dakar, een enorme stad met als agglomeratie 2,3 miljoen inwoners. Senegal herbergt vele monumenten, bezienswaardigheden en plekken om te bezoeken waaronder het Monument voor de Afrikaanse Wedergeboorte, het eiland Goree en Sine Saloum een prachtig natuurgebied. Senegal kent van mei t/m november een regenseizoen.

Goedkope vliegtickets Senegal : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Dakar

Vergelijk goedkope vliegtickets Senegal voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar Senegal vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Senegal vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Senegal te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Senegal? Geef je op voor de Senegal Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Senegal vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Senegal kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Senegal in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Senegal boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Senegal in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Senegal Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Senegal 

Hoe lang is het vliegen naar Senegal? De vluchtduur is 8 uur en 10 minuten met een tussenstop van 1 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Senegal

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
TUIfly
 € 15,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl ICA
- *
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Air France
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Senegal o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Senegal met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Senegal. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Senegal zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares