Vergelijk de beste deals van vliegtickets Senegal

Comfortabel en goedkoop vliegen naar Senegal? Tip: TUI heeft nu een directe Senegal vlucht vanaf AMS

Goedkope vliegtickets Senegal : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Dakar
bestemming Dakar

De hoofdstad van Senegal is Dakar. Deze stad is vooral bekend van de gelijknamige rally en ligt in het uiterste westen van het land. Senegal is steeds populairder als winterzon bestemming.

Last minute vliegtickets Senegal

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Senegal

Senegal officieel genaamd Republiek Senegal is een West-Afrikaans land met een Frans koloniaal verleden. De hoofdstad van Senegal is Dakar, een enorme stad met als agglomeratie 2,3 miljoen inwoners. Senegal herbergt vele monumenten, bezienswaardigheden en plekken om te bezoeken waaronder het Monument voor de Afrikaanse Wedergeboorte, het eiland Goree en Sine Saloum een prachtig natuurgebied. Senegal kent van mei t/m november een regenseizoen.

Vliegtickets Senegal

Het grootste vliegveld van Senegal ligt bij Dakar genaamd Dakar-Leopold Sedar Senghor International Airport (DKR). Deze luchthaven ligt op een klein half uur rijden van Dakar vandaan. Vervoer in Senegal is verreweg het handigst per taxi. Het is wel aan te raden te onderhandelen over de prijs! Vluchten met het luchtvaartmaatschappij TAP Portugal zijn meestal het voordeligst.


Handige informatie over de vliegvelden in Senegal vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Vakantie Senegal
Senegal is vooral bekend van de Dakar rally, die tegenwoordig niet meer wordt gereden in de Afrikaanse Sahara maar in de woestijnen van Zuid-Amerika. Dit heeft vooral te maken met de politieke onstabiliteit van de omliggende landen. Senegal is goed te bezoeken voor toeristen, echter is het niet veel bezocht. Senegal omringt in zijn geheel het land Gambia. Vanuit deze zeer populaire winterzon vakantiebestemming is het erg gemakkelijk om een excursie te boeken naar Senegal en kennis te maken met de bijzondere Afrikaanse cultuur. Om meer van de cultuur mee te krijgen, raden we aan om het 'Monument de la Renaissance Africaine' te bezoeken. Na het lopen van 192 treden kom je bij dit enorme beeld terecht, het monument is maar liefst 50 meter hoog.  

Het klimaat in Senegal
Het klimaat van Senegal zorgt voor zeer hoge temperaturen door het jaar heen. Senegal is gelegen langs de kust, dat zorgt nog voor enige afkoeling. Door de ligging van het land zijn de temperaturen overdag tussen de 25 en 35 graden Celsius. De gemiddelde maximum temperatuur van de hoofdstad Dakar is 31 en het minimum staat op 17 graden. In sommige delen van Senegal kan het zelfs warmer dan 50 graden worden, deze temperaturen slaan vaak in het noorden van het land aan.

Goedkoop naar Senegal vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Senegal? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Senegal te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Senegal? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Senegal vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Senegal deals. Tip: voor een last minute Senegal vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Senegal Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Senegal? 

Wat is de Senegal vliegtijd vanaf Amsterdam? De vluchtduur is tenminste 8 uur met een tussenstop. Maar heb je de directe TUI Senegal vlucht vanaf Amsterdam geboekt dan is de vliegtijd slechts 5,5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Senegal

Aanbieder
Reserveringskosten
TUIfly
- *
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
TUI.nl
- *
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Senegal aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Senegal zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024