Vliegen naar Praia

Praia is de hoofdstad van Kaapverdië, een eilandengroep 570 kilometer van de kust van Senegal. Praia ligt op het eiland Santiago. Een prachtige, rustige bestemming voor...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Praia voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Praia vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Praia vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Praia te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Praia? Geef je op voor de Praia Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Praia vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Praia kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Praia in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Praia boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Praia in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Praia als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Praia

Hoe lang is het vliegen naar Praia? De vluchtduur Praia bedraagt 8 uur en 15 minuten met een tussenstop van 1 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Praia

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Royal Air Maroc
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Tap Portugal
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Praia o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Praia met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Praia. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Praia zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017