Vliegen naar Boa Vista Kaapverdie

Op zoek naar goedkope vliegtickets Boa Vista? Hier vergelijken we voor jou de beste TUI Boa Vista aanbiedingen met andere deals voor goedkoop vliegen naar Boa Vista Kaapverdie!

> lees meer
TUIFly.be

aanbevolen v.a. € 350,-

TUIfly.nl

aanbevolen v.a. € 300,-

Prijsvrij

aanbevolen v.a. € 797,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Boa Vista Kaapverdie voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Boa Vista Kaapverdie

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Boa Vista Kaapverdie

Kaart Boa Vista Kaapverdie

Lees meer over Boa Vista Kaapverdie

...

TUI vlucht Boa Vista: Amsterdam of Brussel als vertrek naar keuze
In het winterseizoen vliegt TUI rechtstreeks van Amsterdam Schiphol naar Boa Vista (regelmatig wordt de vlucht gecombineerd met het nabijgelegen eiland Sal).

De Kaapverdische Eilanden worden steeds populairder als winterzon bestemming en worden ook wel gezien als de nieuwe Caribbean. Boa Vista en Sal behoren tot de meest bezochte eilanden vanuit Nederland. Ook Tuifly Belgie heeft een vlucht Brussel - Boa Vista. 

Eindhoven - Boa Vista
Pre corona gingen er ook rechtstreekse TUI vluchten van Eindhoven naar Boa Vista. Helaas is deze verbinding niet meer terug gekomen.

Luchtvaartmaatschappijen die naar Boa Vista vliegen
Airlines die vluchten Boa Vista aanbieden zijn TAP Portugal, TACV Cabo Verde Airlines, Swiss, Transavia en TUI.

Transavia Boa Vista
Charter Transavia biedt haar vlucht naar Boa Vista enkel aan vanaf Parijs Orly Sud voor Nederlanders die naar Boa Vista vliegen.

Directe vluchten Boa Vista zijn vooral in het hoogseizoen, de winter maanden, te vinden. Tip: soms is het voordeliger om een pakketreis naar Boa Vista te boeken, dus vlucht + hotel in plaats van losse Boa Vista vliegtickets.

Vliegveld van Boa Vista
Boa Vista is een van de 4 eilanden met een internationale luchthaven. De naam van Boa Vista Airport is formeel voluit Aristides Pereira International Airport (airport code BVC). Het is de derde luchthaven van Kaapverdië.

Verder reizen vanaf Boa Vista Airport
Het vliegveld ligt ongeveer 5 km van het centrum van Sal Rei, de hoofdstad van het eiland, vandaan. Je kunt gebruik maken van de taxi of een auto huren. Bij de taxi’s kan je zowel met euro’s als met escudo’s, de Kaapverdische munteenheid, betalen. Aan te raden is om met escudo’s te betalen. 

Beste reistijd Boa Vista
Ook Boa Vista ziet de meeste toeristen komen in de maanden december tot mei, het hoogseizoen van de Kaapverdische Eilanden. Hierdoor kan het lastig zijn om goedkope vluchten Boa Vista te vinden. Meer kans voor goedkope vliegtickets Boa Vista heb je tijdens het regenseizoen in de periode van augustus tot oktober. Boa Vista kan je eigenlijk het hele jaar bezoeken, want het heeft een aangenaam klimaat. Zo komt de temperatuur het hele jaar door nauwelijks onder de 20 graden! 

Niet te missen
Door de relatief korte afstand en het geringe tijdsverschil vinden veel strandvakantie liefhebbers Kaapverdië ideaal. Het eiland Boa Vista staat bekend om de parelwitte zandstranden en heerlijke temperaturen in vrijwel het hele jaar. Ook vind je op Boa Vista enorme zandduinen, die je tijdens een quad safari of jeeptour kunt bezoeken. 

Van juni tot december komen regelmatig schildpadden aan land op Boa Vista om eieren te leggen. Dit is een van de meest spectaculaire excursies die je op dit eiland kunt maken. 

Goedkoop naar Boa Vista Kaapverdie vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Boa Vista Kaapverdie? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Boa Vista Kaapverdie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Boa Vista Kaapverdie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Boa Vista Kaapverdie vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Boa Vista Kaapverdie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Boa Vista Kaapverdie vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Boa Vista Kaapverdie boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Boa Vista Kaapverdie in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Boa Vista Kaapverdie Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Boa Vista Kaapverdie  

Hoe lang is het vliegen naar Boa Vista Kaapverdie? De vliegtijd Kaapverdie, op een directe vlucht Boa Vista vanaf Amsterdam bedraagt circa 6 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Boa Vista Kaapverdie

Aanbieder
Reserveringskosten
TUIfly
- *
TUI.nl
- *
Tix
 € 30,-
D-reizen
- *
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-
TUIFly.be
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Boa Vista Kaapverdie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Boa Vista Kaapverdie met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Boa Vista Kaapverdie zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024