Vergelijk de beste deals van vliegtickets Sao Vicente

Een goedkope vlucht Sao Vicente boek je vanaf Amsterdam vaak met TUIFly of anders met TAP Portugal. De twee luchtvaartmaatschappijen hebben beide competitief aanbod voor vliegtickets Sao Vicente Kaapverdie, houdt beide daarom goed in de gaten als je een voordelig ticket naar Sao Vicente wil bemachtigen!

> lees meer
TUIfly.nl

aanbevolen v.a. € 530,-

Tix

aanbevolen v.a. € 637,-

De Vakantiediscounter

aanbevolen v.a. € 648,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Sao Vicente voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Sao Vicente

Kaart Sao Vicente

Lees meer over Sao Vicente

...

Sao Vicente is een van de eilanden die deel uitmaken van Kaapverdië. Je kunt meerdere keren per week vliegen naar Sao Vicente vanaf Schiphol. Vooral in de winter heb je kans om rechtstreekse vluchten naar Sao Vicente te vinden. Hiernaast zijn er wel mogelijkheden om met één overstap of tussenstop naar Sao Vicente te reizen. In sommige gevallen is dit voordeliger dan rechtstreeks te vliegen naar Sao Vicente. 

Airlines die naar Sao Vicente vliegen
Vanuit Nederland zijn er maar enkele luchtvaartmaatschappijen die vluchten naar Sao Vicente aanbieden, namelijk TAP Portugal, TACV Cabo Verde Airlines, en TUI. Niet alle maatschappijen vliegen het hele jaar door naar Sao Vicente, maar vooral in de winterperiode. Hiernaast worden directe vluchten vooral in het hoogseizoen, de winter, aangeboden.

TUI vliegtickets Sao Vicente 
Zoek je een directe vlucht naar Sao Vicente vanaf Amsterdam Schiphol Airport. De TUI Sao Vicente vluchten kan je het hele jaar boeken. Bovendien zijn de Tuifly Sao Vicente vluchten rechtstreeks. Gedurende herfst en winter heeft de luchtvaartmaatschappij 2 vluchten per week en in de zomer 1 vlucht.

Vlucht Brussel - Sao Vicente met Tap Air Portugal
Vanaf Brussels international Airport zijn er ook enkele opties. De beste keuze is meestal de Tap Sao Vicente vlucht die overigens wel een (meestal korte) tussenstop of overstap heeft.  Tap vliegt ook naar het eiland vanaf Amsterdam. Maar vanaf Schiphol is de directe TUI vlucht naar Sao Vicente meestal de beste keuze. 

Vliegveld van Sao Vicente
De luchthaven van Sao Vicente heet Cesária Évora Airport (VXE), een eerdere benaming van het vliegveld was San Pedro Airport. De luchthaven is in 2012 vernoemd naar de bekende Kaapverdische zangeres Cesária Évora, die tevens van Sao Vicente kwam.

Verder reizen vanaf de luchthaven Sao Vicente Cesária Évora Airport
Vanaf de luchthaven ben je met ongeveer 15 minuten reiden in het centrum van Mindelo, de hoofdstad van het eiland. Om naar het centrum te gaan kan je gebruik maken van taxi’s of autoverhuur. Sommige accommodaties bieden tevens een ophaal service aan. Vraag dit dus na bij jouw verblijf.

Beste reistijd 
De drukste periode voor Sao Vicente is gedurende de maanden december tot mei. In deze periode is er onder ander het Sao Vicente Carnaval. Goedkope vluchten naar Sao Vicente zullen in deze periode lastiger te vinden zijn. De Kaapverdische eilanden kennen een tropisch, droog klimaat met gemiddelde temperaturen van rond de 24 graden Celsius. Ook het zeewater is zeer aangenaam voor iedereen die van de zee en het strand wil genieten. De temperatuur van het water is gedurende het jaar 22 tot 25 graden Celsius. In augustus – oktober valt gebruikelijk de meeste regen. Dit is trouwens de periode om de goedkope vliegtickets Sao Vicente te bemachtigen.

Ontdek het eiland 
De hoofdstad van Sao Vicente is Mindelo en ligt in het noorden van het eiland. In deze stad woont het grootste deel van de bevolking, ruim 90 procent. Mindelo is ook de plaats waar de meeste voorzieningen zoals hotels en restaurants zijn te vinden. Sao Vicente kent drie bekende stranden, namelijk Praia de Laginha in Mindelo, Baia das Gatas en Praia de Sao Pedro. Praia de Sao Pedro is de plek voor watersport liefhebbers, want het is ideaal voor windsurfen. Baia das Gatas is een vrij rustig strand waar heerlijk gezwommen kan worden. Elke volle maan weekend in augustus wordt het strand omgetoverd voor het internationale Baia das Gatas Music Festival. Een heel weekend kan je genieten van verschillende artiesten en bands. Het kan in dit weekend erg druk worden, zo zetten veel mensen enkele dagen van tevoren hun tentjes al op het strand!

Goedkoop naar Sao Vicente vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Sao Vicente? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Sao Vicente te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sao Vicente? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sao Vicente vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Sao Vicente deals. Tip: voor een last minute Sao Vicente vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Sao Vicente Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Sao Vicente?  

De vluchtduur Sao Vicente vanaf Nederland circa 6,5 uur bij een non stop vlucht. Op de vluchten Sao Vicente met een overstap vanaf Amsterdam kan je al snel een uur of twee optellen bij de totale vliegtijd.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Sao Vicente

Aanbieder
Reserveringskosten
TUIfly
- *
Tix
 € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
TUI.nl
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Sao Vicente aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sao Vicente zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024