Vliegen naar Sal Kaapverdie

Sal is een van populairste eilanden van het prachtige Kaapverdië. Sal heeft als voornaamste trekpleisters een heerlijk warm klimaat met 350 dagen per jaar zon en...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Sal Kaapverdie voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Sal Kaapverdie vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Sal Kaapverdie vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Sal Kaapverdie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Sal Kaapverdie? Geef je op voor de Sal Kaapverdie Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Sal Kaapverdie vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Sal Kaapverdie kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Sal Kaapverdie in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Sal Kaapverdie boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Sal Kaapverdie in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Sal Kaapverdie als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Sal Kaapverdie

Hoe lang is het vliegen naar Sal Cape Verde? De vluchtduur Sal Cape Verde is 6 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Sal Kaapverdie

Aanbieder
Reserveringskosten
TUIfly
 € 15,-
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
Transavia
- *
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
TUIFly.be
 € 15,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Sal Kaapverdie o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Sal Kaapverdie met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Sal Kaapverdie. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Sal Kaapverdie zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017