Vliegen naar Congo Brazzaville

Congo Brazzaville is een land met een rijke flora en fauna. Naast de indrukwekkende savanne, bergen en moerassen vind je hier ook apen, olifanten, krokodillen en giraffes. Maar...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,202,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Congo Brazzaville voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Congo Brazzaville

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Congo Brazzaville

Kaart Congo Brazzaville

Lees meer over Congo Brazzaville

... wat Congo Brazzaville eigenlijk het meest bijzonder maakt zijn de traditionele stammen die nog op veel plekken leven.

De hoofdstad van Congo Brazzaville heet Brazzaville. De stad grenst aan de Congo Rivier, wat tevens de grens is met de Democratische Republiek Congo. De hoofdstad van dit land ligt tegenover Brazzaville: Kinshasa.

Congo Brazzaville ligt op de evenaar, waardoor het een constant klimaat kent. Gemiddeld is de temperatuur overdag zo'n 24 graden celsius en koelt het in de nacht af naar een graad of 16. Van juni tot en met augustus valt er bijna geen regen. Congo Brazzaville kent twee regenseizoenen; van maart tot en met mei en van september tot en met november.

De bekendste luchthaven van Congo Brazzaville ligt in Brazzaville en heet Maya Maya Airport, of Brazzaville Airport. Onder andere Air France vliegt (vanaf Parijs) naar naar deze luchthaven. Daarnaast vliegen er veel Afrikaanse luchtvaartmaatschappijen op Brazzaville. Vanaf Amsterdam kun je dus via Parijs vliegen, of bijvoorbeeld via Frankfurt en Addis Abeba of Londen en Abbis Abeba. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Brazzaville Maya-Maya Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Congo Brazzaville vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Congo Brazzaville? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Congo Brazzaville te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Congo Brazzaville? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Congo Brazzaville vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Congo Brazzaville deals. Tip: voor een last minute Congo Brazzaville vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Congo Brazzaville Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Congo Brazzaville  

Hoe lang is het vliegen naar Congo Brazzaville? De vluchtduur is 15 a 16 uur. Inclusief meerdere tussenstops.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Congo Brazzaville

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-
Royal Air Maroc
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Congo Brazzaville aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Congo Brazzaville zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024