Vliegen naar Congo Brazzaville

Congo Brazzaville is een land met een rijke flora en fauna. Naast de indrukwekkende savanne, bergen en moerassen vind je hier ook apen, olifanten, krokodillen en giraffes. Maar...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Congo Brazzaville voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Congo Brazzaville vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Congo Brazzaville vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Congo Brazzaville te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Congo Brazzaville? Geef je op voor de Congo Brazzaville Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Congo Brazzaville vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Congo Brazzaville kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Congo Brazzaville in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Congo Brazzaville boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Congo Brazzaville in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Congo Brazzaville als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Congo Brazzaville

Hoe lang is het vliegen naar Congo Brazzaville? De vluchtduur is 15 a 16 uur. Inclusief meerdere tussenstops.

Bijkomende kosten bij vluchten Congo Brazzaville

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Congo Brazzaville o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Congo Brazzaville met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Congo Brazzaville. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Congo Brazzaville zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017