Vliegen naar Pointe-Noire

Pointe Noire is een stad in Congo-Brazzaville (Congo), Centraal-Afrika en ligt aan de Atlantische Oceaan. Na Brazzaville is het met meer dan 700.000 inwoners de grootste stad van...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Pointe-Noire voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Pointe-Noire vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Pointe-Noire vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Pointe-Noire te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Pointe-Noire? Geef je op voor de Pointe-Noire Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Pointe-Noire vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Pointe-Noire kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Pointe-Noire in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Pointe-Noire boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Pointe-Noire in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Pointe-Noire als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Pointe-Noire

Hoe lang is het vliegen naar Pointe-Noire? De vluchtduur is 10 uur en 40 minuten. Dit is inclusief een tussenstop van 1 uur en 30 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Pointe-Noire

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Pointe-Noire o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Pointe-Noire met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Pointe-Noire. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Pointe-Noire zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017