Vliegen naar Pointe-Noire

Pointe Noire is een stad in Congo-Brazzaville (Congo), Centraal-Afrika en ligt aan de Atlantische Oceaan. Na Brazzaville is het met meer dan 700.000 inwoners de grootste stad van...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 784,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Pointe-Noire voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Pointe-Noire

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Pointe-Noire

Kaart Pointe-Noire

Lees meer over Pointe-Noire

... het land. Pointe Noire is de belangrijkste havenstad en tevens het economisch centrum van Congo. Pointe Noire is vrij toeristisch en heeft doordat het onderdeel is van Frankrijk veel Franse invloeden. 

Pointe Noire staat o.a. bekend om de Congo-Ocean Railway. Dit is omdat het station een directe verbinding heeft naar de bekende stad Brazzaville en dit één van de weinige manieren is om daar te komen. Pointe Noire is omringd door veel prachtige natuur. Net buiten de stad vind je de kloof van Diosso. Vanaf hier heb je een spectaculair uitzicht op het landschap. Je betaalt hier echter wel een klein bedrag voor, maar dat is het absoluut waard! Ook erg leuk om te doen is een ritje maken met een quad. Rondom Pointe Noire ligt een enorm gebied waar je heerlijk kunt rondrijden.

Congo kent twee internationale vliegvelden: Pointe Noire Airport en Maya-Maya (in Brazzaville). Pointe Noire Airport ligt in de stad en is goed bereikbaar. Er gaan geen directe vluchten vanuit Nederland of buurlanden. Via Schiphol kun je met een tussenlanding in Parijs naar Pointe Noire vliegen. De reis wordt gedeeltelijk door KLM verzorgd. De prijzen voor een vliegticket liggen tussen €900,- en €1.600,-. De reisduur is 10 à 14 uur.

Goedkoop naar Pointe-Noire vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Pointe-Noire? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Pointe-Noire te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Pointe-Noire? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Pointe-Noire vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Pointe-Noire kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Pointe-Noire vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Pointe-Noire boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Pointe-Noire in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Pointe-Noire Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Pointe-Noire  

Hoe lang is het vliegen naar Pointe-Noire? De vluchtduur is 10 uur en 40 minuten. Dit is inclusief een tussenstop van 1 uur en 30 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Pointe-Noire

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Pointe-Noire aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Pointe-Noire met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Pointe-Noire zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024