Vliegen naar Kinshasa

Liefhebber van Afrikaanse kunst, cultuur en natuur? Bezoek dan Kinshasa! De hoofdstad van de Democratische Republiek Congo en een van de grootste steden van Afrika.   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kinshasa voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kinshasa vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kinshasa vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kinshasa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kinshasa? Geef je op voor de Kinshasa Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kinshasa vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kinshasa kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kinshasa in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kinshasa boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kinshasa in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kinshasa als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kinshasa

Hoe lang is het vliegen naar Kinshasa? De vluchtduur Kinshasa is ongeveer 11 uur vanaf Amsterdam. Wanneer je vanaf Brussel vliegt met een directe vlucht bedraagt de reistijd 8 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kinshasa

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kinshasa o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kinshasa met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kinshasa. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kinshasa zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017