Vliegen naar Luanda

Goedkope vliegtickets naar Luanda boeken? Vanaf Amsterdam zijn er rechtstreekse vluchten naar Luanda, Angola met KLM en TAAG de airline die Luanda, de hoofdstad van Angola, als...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,030,-

KLM

aanbevolen v.a. € 836,-

Brussels Airlines

aanbevolen v.a. € 795,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Luanda voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Luanda

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Luanda

Kaart Luanda

Lees meer over Luanda

... thuishaven heeft. Zoek je een directe vlucht Brussel - Luanda? Brussels Airlines is dan favoriet. Maar er zijn nog veel meer opties om te onderzoeken voor wie de goedkoopste tickets Amsterdam Luanda  zoekt. De belangrijkste voor je vergelijk zetten we op deze pagina voor jou op een rij!


Over Luanda, Angola
Luanda is strategisch gelegen ligt aan de kust. De laatste jaren is het inwonersaantal van Luanda enorm gestegen en wordt inmiddels geschat op circa 4,8 miljoen inwoners. De stad heeft de twijfelachtige eer om al twee jaar op een rij de duurste stad ter wereld te zijn voor expats. Dat Luanda duur is, is toch wel bijzonder aangezien het grootste deel van de bevolking van Angola ver onder de armoedegrens leeft.

Klimaat
Luanda heeft een warm klimaat, het hele jaar door is het overdag gemiddeld zo'n 27 graden Celsius. Daarnaast is het erg droog, alleen eind maart en de maand april is er kans op veel regen, de rest van het jaar is het nagenoeg droog (vooral de maanden juni t/m oktober).

Goedkope vluchten van Brussel naar Luanda of toch Amsterdam - Luanda?
Voor het goedkoopste vliegticket loont het om ook andere vertrek- en aankomstbestemmingen te vergelijken met overstap - van Frankfurt tot Nairobi. Ben je opzoek naar de meest scherpe aanbiedingen van tickets naar Luanda en wil je de airlines in Angola vergelijken? Overweeg dan ook om te vliegen vanaf Brussel Zaventem naar Luanda. Dat scheelt soms 100,- per ticket (en soms wel meer). Ook dan moet je echter rekenen op 1 overstap / tussenstop.

Goedkoop naar Luanda vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Luanda? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Luanda te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Luanda? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Luanda vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Luanda kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Luanda vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Luanda boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Luanda in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Luanda Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Luanda  

Hoe lang is het vliegen naar Luanda? Een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam naar Luanda bedraagt 8 uur en 40 minuten. De vluchtduur met een overstap is gemiddeld zo'n 11 uur inclusief een korte overstaptijd. De totale reisduur kan flink oplopen per overstaplocatie, dus let daar goed op!

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Luanda

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-
Brussels Airlines
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Luanda aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Luanda met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Luanda zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024