Vliegen naar Luanda

Luanda is de hoofdstad van Angola, Afrika, en ligt aan de kust. De laatste jaren is het inwonersaantal van Luanda enorm gestegen en wordt inmiddels geschat op circa 4,8...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Luanda voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Luanda vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Luanda vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Luanda te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Luanda? Geef je op voor de Luanda Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Luanda vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Luanda kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Luanda in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Luanda boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Luanda in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Luanda als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Luanda

Hoe lang is het vliegen naar Luanda? Een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam naar Luanda bedraagt 8 uur en 40 minuten. De vluchtduur met een overstap is gemiddeld zo'n 11 uur inclusief een korte overstaptijd. De totale reisduur kan flink oplopen per overstaplocatie, dus let daar goed op!

Bijkomende kosten bij vluchten Luanda

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Tix
 € 25,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Luanda o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Luanda met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Luanda. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Luanda zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017