Vliegen naar Addis Ababa

Opzoek naar de goedkoopste tickets Addis Ababa? Dan ben je aan het juiste adres, VliegenNaar vergelijkt alle actuele vluchttarieven voor Amsterdam Addis Abba, maar ook op andere vluchtroutes zodat jij in één ogenblik weet waar je aan toe bent. Zo vind je snel en simpel de ideale vlucht voor jouw reis naar Ethiopië?

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Addis Ababa voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Addis Ababa vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Addis Ababa vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Addis Ababa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Addis Ababa? Geef je op voor de Addis Ababa Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Addis Ababa vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Addis Ababa kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Addis Ababa in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Addis Ababa boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Addis Ababa in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Addis Ababa als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Addis Ababa

Hoe lang is het vliegen naar Addis Ababa? De vluchtduur Amsterdam Addis Ababa is op de snelste vliegreis 9 uur. Dit komt voornamelijk door het gebrek aan een directe vlucht vanaf Schiphol.

Bijkomende kosten bij vluchten Addis Ababa

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
Schipholtickets
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Addis Ababa o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Addis Ababa met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Addis Ababa. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Addis Ababa zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017