Vliegen naar Addis Ababa

Opzoek naar de goedkoopste tickets Addis Ababa? Dan ben je aan het juiste adres, VliegenNaar vergelijkt alle actuele vluchttarieven voor Amsterdam Addis Abba, maar ook op andere vluchtroutes zodat jij in één ogenblik weet waar je aan toe bent. Zo vind je snel en simpel de ideale vlucht voor jouw reis naar Ethiopië?

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 480,-

Cheaptickets.nl

aanbevolen v.a. € 469,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,064,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Addis Ababa voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Addis Ababa

Kaart Addis Ababa

Lees meer over Addis Ababa

...

Vluchten naar de hoofdstad: Addis Ababa, Ethiopië 
Goedkoop vliegen naar Addis Ababa, Ethiopië? Op de route Amsterdam - Addis Ababa kan je o.a. kiezen voor een vlucht van KLM met partner Kenya Airways. Maar de goedkoopste vliegtickets Addis Ababa vanaf Schiphol zijn meestal met andere luchtvaartmaatschappijen. Met Qatar Airways en Turkish Airlines kan je bijvoorbeeld vaak heel voordelig naar Addis Ababa vliegen. Tickets van deze maatschappijen boek je via de bekende bovenstaande reisbureaus.

Luchthaven van Addis Ababa
Bole International Airport (ADD) is het drukste vliegveld van heel oost Afrika. Er vertrekken dagelijks intercontinentale vluchten naar Europa, Amerika en Azië alsmede vluchten binnen Afrika. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Addis Abeba Bole Airport op Vliegveldinfo.nl.

Waarom reizen naar Addis Ababa, Ethiopië?
Maar ook voor mensen die Afrika willen ontdekken is Addis Ababa een mooi begin. De temperatuur is het hele jaar vrij constant en zo rond de 17 en 22 graden, maar ’s nachts koelt het erg af. Van februari tot mei is het op zijn warmst. De aangename temperatuur maakt het mogelijk om de stad en omgeving te bezichtigen. Wat zeker de moeite waard is om te bezoeken, zijn St George kathedraal, het Meskel plein en meerdere moskeeën als The Grand Anwar.

Goedkoop naar Addis Ababa vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Addis Ababa? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Addis Ababa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Addis Ababa? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Addis Ababa vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Addis Ababa kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Addis Ababa vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Addis Ababa boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Addis Ababa in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Addis Ababa Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Addis Ababa  

Hoe lang is het vliegen naar Addis Ababa? De vluchtduur Amsterdam Addis Ababa is op de snelste vliegreis 9 uur. Dit komt voornamelijk door het gebrek aan een directe vlucht vanaf Schiphol.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Addis Ababa

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Egyptair
- *
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Addis Ababa aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Addis Ababa zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024