Vliegen naar Columbia USA

Columbia ligt in de de Amerikaanse staat South Carolina. Verwar de stad niet met het land Colombia, gelegen in Zuid Amerika. De stad heeft ongeveer 120.000 inwoners en is daarmee...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Columbia USA voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Columbia USA vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Columbia USA vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Columbia USA te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Columbia USA? Geef je op voor de Columbia USA Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Columbia USA vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Columbia USA kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Columbia USA in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Columbia USA boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Columbia USA in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Columbia USA als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Columbia USA

Hoe lang is het vliegen naar Columbia USA? De vluchtduur is rond de 14 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Columbia USA

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Columbia USA o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Columbia USA met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Columbia USA. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Columbia USA zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017