Vliegen naar Columbia USA

Columbia ligt in de de Amerikaanse staat South Carolina. Verwar de stad niet met het land Colombia, gelegen in Zuid Amerika. De stad heeft ongeveer 120.000 inwoners en is daarmee...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 972,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Columbia USA voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Columbia USA

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Columbia USA

Kaart Columbia USA

Lees meer over Columbia USA

... de 191e stad van Amerika.

Beste reistijd vakantie Columbia USA
Van juni tot en met augustus ligt de temperatuur overdag boven de 30 graden celsius in Columbia. In de nacht koelt het af naar een graad of 20. In de winter is het koeler, overdag wordt het dan gemiddeld 13 garden, in de nacht blijft het kwik net boven het vriespunt. In het voor- en najaar valt de minste regen, in de zomer en winter kan er af en toe een bui vallen.

Het vliegveld van Columbia USA
De luchthaven van Columbia heet Metropolitan Airport Columbia en heeft als airport code CAE. Het vliegveld ligt 8 kilometer ten zuidwesten van de stad. Vanaf Amsterdam gaan er geen directe vluchten.

Vervoer in en rondom Columbia USA
Columbia kun je goed per auto verkennen, deze zijn te huur op het vliegveld. Wil je een keer op een andere manier door Amerika reizen? Dan is de Amtrak trein een goede optie. Deze stopt in Columbia en vanaf hier kun je naar diverse andere steden in Amerika, zoals New York, Washington en Miami.

Goedkoop naar Columbia USA vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Columbia USA? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Columbia USA te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Columbia USA? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Columbia USA vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Columbia USA kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Columbia USA vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Columbia USA boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Columbia USA in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Columbia USA Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Columbia USA  

Hoe lang is het vliegen naar Columbia USA? De vluchtduur is rond de 14 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Columbia USA

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Columbia USA aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Columbia USA zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024