Vliegen naar Richmond USA

Richmond Virginia oostelijk gelegen, aan de James rivier. Richmond is de hoofdstad van de Noord Amerikaanse staat Virginia. De stad kent een kleine 200.000 inwoners. Qua...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 969,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Richmond USA voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Richmond USA

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Richmond USA

Kaart Richmond USA

Lees meer over Richmond USA

...e 200.000 inwoners. Qua temperatuur kent Richmond een vochtig subtropisch klimaat, in de winter wordt het gemiddeld 2,1 graden waar het in Richmond in de zomer ongeveer 25,6 graden word.

Richmond telt vele musea en monumenten vanuit over de Amerikaanse burgeroorlog, omdat de gedurende de oorlog  Richmond de hoofdstad was van de zuidelijke staten. De stad kent zelfs een heuse monument avenue. Dit maakt Richmond een unieke stad in Amerika. Qua architectuur is er in Richmond veel te zien, bijv. het Virginia State Capitol. U kunt voor de ontspanning langs de rivier lopen, dan ziet u veel van de industriële look die de stad heeft.

Het Virginia State Capitol is ontworpen door Thomas Jefferson, de derde president van de Verenigde Staten. Hij liet zich inspireren door een Romeinse Tempel uit Zuid Frankrijk.

De luchthaven van Richmond heet  Richmond International airport (RIC) . Het vliegveld van Richmond is makkelijk bereikbaar vanuit het centrum van de stad. Zo is er een bus, een treinstation en een taxi standplaats. Je kan natuurlijk ook altijd zelf een auto huren om rond te trekken in Virginia. Het is vaak veel goedkoper om op Washington te vliegen vanwege het grotere aanbod in vliegtickets en aanbieders.

Goedkoop naar Richmond USA vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Richmond USA? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Richmond USA te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Richmond USA? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Richmond USA vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Richmond USA kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Richmond USA vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Richmond USA boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Richmond USA in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Richmond USA Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Richmond USA  

Hoe lang is het vliegen naar Richmond USA? De vluchtduur bedraagt 11 uur en 45 minuten met een tussenstop van 2 uur.

Nieuwste Error Fares

TUI Sale

€ 35 ,-
Toscane
€ 439 ,-
Johannesburg

Bijkomende kosten bij vluchten Richmond USA

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-
United Airlines
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Richmond USA aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Richmond USA zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024