Vliegen naar Cuzco

Goedkoop naar Cuzco Peru vliegen? Je kan natuurlijk tickets Cuzco boeken als je naar Peru wilt reizen, het is echter negen van de tien keer goedkoper als je naar de hoofdstad vliegen. 

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 929,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,288,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cuzco voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Cuzco

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Cuzco

Kaart Cuzco

Lees meer over Cuzco

...

Goedkoop naar Cuzco reizen? Vlieg naar de hoofdstad en bespaar zo een paar honderd euro. Benieuwd? Bekijk hier hoeveel je kan besparen op je vliegtickets Cuzco door een ticket Lima te boeken!

Een van de hoogst gelegen steden ter wereld, op maar liefst
3400 meter, is het Peruaanse Cuzco dat in het Andesgebergte ligt. De meeste musea, winkels en restaurants in deze stad zijn gevestigd rond Plaza de Armas.

Tijdens een wandeling door het centrum kom je veel kerken, kathedralen en andere mooie gebouwen tegen. Natuurlijk moet je tijdens je bezoek aan Cuzco ook naar Machu Picchu toe. Deze bijzondere Inca stad trekt al jaren miljoenen bezoekers.

Cuzco wordt omringd door hoge toppen, de hoogste berg ligt zo'n 60 kilometer ten noordwesten van de stad. De berg heet Salcantay en is maar liefst 6271 meter hoog.

Door de hoge ligging van Cuzco ligt de temperatuur meestal rond de 20 graden celsius en zakt het kwik in de nacht naar een graad of 6 in januari tot 0 graden in juli. Van maart tot en met augustus regent het nauwelijks, in december, januari en februari valt er juist veel neerslag.

Het Alenjandro Velasco Astete International Airport is het vliegveld van Cuzco. Vanaf Amsterdam maak je (bijna) altijd 2 keer een overstap, bijvoorbeeld in Rio de Janeiro en Lima, Parijs en Lima, Atlanta en Lima of New York en Lima. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Cusco Alejandro Velasco Astete Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Cuzco vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Cuzco? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Cuzco te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cuzco? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cuzco vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Cuzco deals. Tip: voor een last minute Cuzco vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Cuzco Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Cuzco  

Hoe lang is het vliegen naar Cuzco? De vluchtduur naar Cuzco bedraagt ongeveer 24 uur. Dit is zo lang omdat er altijd een vrij lange tussenstop is bij Cuzco vluchten. Dit is er altijd een van van rond de 10 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Cuzco

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Cuzco aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cuzco zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024