Vliegen naar Charlottesville

Charlottesville is een stad in het oosten van Amerika, gelegen in de staat Virginia. De stad werd ooit gerangschikt als de beste stad om te wonen en te leven in de Verenigde...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Charlottesville voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Charlottesville vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Charlottesville vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Charlottesville te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Charlottesville? Geef je op voor de Charlottesville Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Charlottesville vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Charlottesville kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Charlottesville in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Charlottesville boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Charlottesville in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Charlottesville als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Charlottesville

Hoe lang is het vliegen naar Charlottesville? Inclusief overstaptijd duurt de vlucht ongeveer 14 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Charlottesville

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Charlottesville o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Charlottesville met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Charlottesville. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Charlottesville zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017