Vliegen naar Charlottesville

Charlottesville is een stad in het oosten van Amerika, gelegen in de staat Virginia. De stad werd ooit gerangschikt als de beste stad om te wonen en te leven in de Verenigde...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 594,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Charlottesville voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Charlottesville

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Charlottesville

Kaart Charlottesville

Lees meer over Charlottesville

... Staten als het aankomt op klimaat, levensduur en levenskwaliteit. Ook staat Charlottesville bekend om de door Thomas Jefferson opgerichte Virginia universiteit.

Van april tot en met oktober liggen de temperaturen in Charlottesville boven de 20 graden celsius. In juli en augustus liggen de temperaturen overdag zelfs boven de 30 graden Celsius. December en januari zijn redelijk mild, het wordt dan nog altijd een graad of 7 overdag. In de nacht kan het wel ligt vriezen. In de wintermaanden is er dan ook kans op wat sneeuw.

12 kilometer ten noorden van Charlottesville ligt de luchthaven van de stad: Charlottesville-Albemarle Airport. Vanaf dit vliegveld gaan alleen vluchten naar andere Amerikaanse steden. Vanaf Amsterdam maak je meestal een overstap in Atlanta of Washington.

In Charlottesville ligt een Amtrak-treinstation, waardoor je gemakkelijk naar andere grote steden zoals New York en Washington kunt reizen.

Goedkoop naar Charlottesville vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Charlottesville? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Charlottesville te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Charlottesville? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Charlottesville vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Charlottesville kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Charlottesville vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Charlottesville boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Charlottesville in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Charlottesville Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Charlottesville  

Hoe lang is het vliegen naar Charlottesville? Inclusief overstaptijd duurt de vlucht ongeveer 14 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Charlottesville

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Charlottesville aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Charlottesville met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Charlottesville zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024