Vliegen naar Changsha

Changsha ligt in het zuidoosten van China, in de provincie Hanan. Changsha ligt in een prachtige omgeving, zo vind je ten westen en noorden van de stad diverse...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 917,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Changsha voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Changsha

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Changsha

Kaart Changsha

Lees meer over Changsha

... berggebieden. De stad staat ook bekend als televisie en entertainment stad, er zijn hier veel tv-producties gesitueerd.

Beste reistijd vakantie Changsha
Van april t/m oktober is het in Changsha heerlijk weer met temperaturen tussen de 20 - 33 graden celsius (vooral juli is warm). Januari is het koelst, het wordt dan circa 8 graden overdag en 1 graad in de nacht.

Luchthaven Changsha
De formele naam van het vliegveld van Changsha is Changsha Huanghua International Airport. Vanaf het vliegveldwordt gevlogen naar 45 Chinese steden, waaronder Hong Kong en Bangkok. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten, meestal maak je een overstap in een Chinese stad, zoals Beijing, Shanghai, Hong Kong of Chengdu. Het openbaar vervoer in Changsha bestaat uit meer dan honderd buslijnen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een metronetwerk. Ook ligt er een treinstation in Changsha, vanaf hier vertrekken treinen naar bijna alle steden van China (eventueel met een overstap).

Goedkoop naar Changsha vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Changsha? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Changsha te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Changsha? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Changsha vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Changsha deals. Tip: voor een last minute Changsha vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Changsha Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Changsha  

Hoe lang is het vliegen naar Changsha? De vliegtijd naar Changsha bedraagt 14 uur en 40 minuten. Dit is inclusief tussenstop van 1 uur en 55 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 539 ,-
Curacao
€ 167 ,-
Warschau
€ 499 ,-
Hurghada

Bijkomende kosten bij vluchten Changsha

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Changsha aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Changsha zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024