Vliegen naar Changsha

Changsha ligt in het zuidoosten van China, in de provincie Hanan. Changsha ligt in een prachtige omgeving, zo vind je ten westen en noorden van de stad diverse...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Changsha voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Changsha vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Changsha vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Changsha te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Changsha? Geef je op voor de Changsha Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Changsha vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Changsha kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Changsha in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Changsha boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Changsha in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Changsha als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Changsha

Hoe lang is het vliegen naar Changsha? De vliegtijd naar Changsha bedraagt 14 uur en 40 minuten. Dit is inclusief tussenstop van 1 uur en 55 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Changsha

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Changsha o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Changsha met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Changsha. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Changsha zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017