Vliegen naar Cebu

Op de Filipijnen ligt het paradijsje Cebu. Cebu City is de stad die gelegen is op het eiland Cebu. Cebu is een van de meest ontwikkelende provincies van de Filipijnen, wat je...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cebu voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Cebu vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cebu vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cebu te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cebu? Geef je op voor de Cebu Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cebu vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Cebu kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Cebu in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cebu boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cebu in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Cebu als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Cebu

Hoe lang is het vliegen naar Cebu? De vliegtijd naar Cebu bedraagt 15,5 uur. Dit is inclusief tussenstop van 1 uur en 40 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Cebu

Aanbieder
Reserveringskosten
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Tix
 € 25,-
Emirates
 € 25,- -  € 39,-
Singapore Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Xiamen Airlines Touroperators
- *
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Cebu o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Cebu met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Cebu. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cebu zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017