Vliegen naar Palawan Filipijnen

Palawan is de grootste eilandengroep van de Filipijnen. Op het grootste eiland, ook Palawan genaamd, ligt de luchthaven. Niet voor niets wordt Palawan 'De Parel van de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Palawan Filipijnen voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Palawan Filipijnen vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Palawan Filipijnen vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Palawan Filipijnen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Palawan Filipijnen? Geef je op voor de Palawan Filipijnen Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Palawan Filipijnen vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Palawan Filipijnen kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Palawan Filipijnen in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Palawan Filipijnen boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Palawan Filipijnen in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Palawan Filipijnen als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Palawan Filipijnen

Hoe lang is het vliegen naar Palawan Filipijnen? De vluchtduur is 19,5 uur incl. een tussenstop van 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Palawan Filipijnen

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Palawan Filipijnen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Palawan Filipijnen met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Palawan Filipijnen. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Palawan Filipijnen zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017