Vliegen naar Palawan Filipijnen

Palawan is de grootste eilandengroep van de Filipijnen. Op het grootste eiland, ook Palawan genaamd, ligt de luchthaven. Niet voor niets wordt Palawan 'De Parel van de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Palawan Filipijnen voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Palawan Filipijnen

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Palawan Filipijnen

Kaart Palawan Filipijnen

Lees meer over Palawan Filipijnen

... Filipijnen' genoemd, haar ongereptheid is prachtig. Bijkomend voordeel: doordat er geen rechtstreekse vluchten gaan naar Palawan zijn er nog weinig toeristen op dit eiland.

Even ten noorden van Palawan ligt een bijzonder eiland: Coron. Als je vanaf de zee het eiland dichterbij ziet komen lijkt het onmogelijk om aan wal te gaan: grote, onbeklimbare rotsen vaar je tegemoet. Maar als je echt dichtbij bent ontdekt je smalle lagunes, waardoor je het eiland in kunt varen. De bountystranden wachten daar op je.  

Palawan kent een tropisch klimaat. Het hele jaar door ligt de temperatuur overdag rond de 30 graden celsius. Het natte seizoen loopt van juni tot en met oktober, in de maanden februari, maart en april valt er de minste regen.

Vliegen naar Palawan Filipijnen? De luchthaven op Palawan eiland is bij Puerto Princesa, de hoofdstad van Palawan. Het vliegveld heet officieel Puerto Princesa Airport. De Iata airportcode van dit vliegveld op Palawan is PPS. Vrijwel alle vluchten naar Palawan hebben een tussenstop in Manilla, de hoofdstad van de Filipijnen.

Goedkoop naar Palawan Filipijnen vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Palawan Filipijnen? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Palawan Filipijnen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Palawan Filipijnen? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Palawan Filipijnen vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Palawan Filipijnen kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Palawan Filipijnen vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Palawan Filipijnen boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Palawan Filipijnen in 2023? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Palawan Filipijnen Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Palawan Filipijnen  

Hoe lang is het vliegen naar Palawan Filipijnen? De vluchtduur is 19,5 uur incl. een tussenstop van 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 494 ,-
Alanya Gazipasa
€ 478 ,-
Costa Rica
€ 59 ,-
Ibiza

Bijkomende kosten bij vluchten Palawan Filipijnen

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Qatar Airways
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
 € 27,- -  € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Palawan Filipijnen aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Palawan Filipijnen met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Palawan Filipijnen zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023